Bunu da gördük! Alkol alıp çıktığı direkte uyuya kaldı

Bursa'da alkol alan bir kişi, baz istasyonunun bulunduğu direğe çıktı. Polisler, 10 metre yükseklikte uyuya kalan kişiyi uzun süre uyandırmaya çalıştı. Alkollü şahıs bir süre sonra bulunduğu yerden kendisi indi ve direğe nasıl çıktığını hatırlamadığını söyledi.

Akılalmaz olay, saat 18.00 sıralarında Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Mahmudiye Mahallesinde meydana geldi.

Alkol aldığı iddia edilen Tayfun A., bir süre sonra baz istasyonunun bulunduğu 20 metre yüksekliğindeki direğe tırmandı. Yaklaşık 10 metre yüksekliğe çıkan Tayfun A., oturduktan sonra bulunduğu yerde uyudu.

Bunu da gördük! Alkol alıp çıktığı direkte uyuya kaldı

Tayfun A.'yı direkte yatar vaziyette gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri Tayfun A.'yı seslenerek uyandırmaya çalıştı.

Bir süre sonra uyanan Tayfun A., kendi imkanıyla çıktığı direkten indi. Polis ekiplerine, direğe ne zaman ve nasıl çıktığını hatırlamadığını söyleyen Tayfun A., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Bunu da gördük! Alkol alıp çıktığı direkte uyuya kaldı - Resim : 2

Bunu da gördük! Alkol alıp çıktığı direkte uyuya kaldı ile ilgili etiketler Bursa alkollü kişi direkte uyudu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.