"Bunlara halı sahada maç yönettirmem"

Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile Kasımpaşa arasında oynanan karşılaşmayı yorumladı.

Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile Kasımpaşa arasında oynanan karşılaşmayı yorumladı.

İşte Dilmen'in yorumları:

"Sana bir fıkra anlatayım Murat...Biri 'bende unutkanlık başladı' diyerek doktora gidiyor. Doktor, 'neyin var?' diyor, 'ne neyim var?' diyor."

"Ben buraya çıkarken formamı çıkararak konuşmaya çalışıyorum. Tabii ki bizim etiketimiz belli. İnsanlar yanlış algılamasın diye uğraşmam, ne düşünüyorsam, art niyet olmadan yorum yapıyorum. Algı oluşturulması doğru bir şey değil."

"Gördüğünü çalacaksın, çalarsan kimse bu yorumları yapmaz. Bugün, dün Riva'da görüyorsun; e be kardeşim, sen neden orta hakemini çağırmıyorsun? Şimdi sağda solda 'ben çağırdım da gelmediler' derler, o da başka ayıp. 2 kelle koparsınlar, bakalım yapabiliyorlar mı?"

"Bu akşam, dün akşam VAR hakemleri Halil Umut Meler, Serkan Çınar, artık ben size güvenmiyorum. Bu arkadaşlar hakemlik falan yapmasınlar. Şu anda mevcut kadronun %95'i yapmamalı."

"5. dakikada Diagne diye bir oyuncu çıktı, Ali Palabıyık bunu göremeyebilir. Riva'daki arkadaşa gel dese, kırmızıyla atacaktı Palabıyık. Ona da güvenemiyoruz gerçi, bakıp da göremeyenler de var."

'GÜVENMIYORUM'

"Her hafta VAR hakemi konuşmaya başladık. Vallahi, billahi ben bunlara halı sahada maç yönettirmem. Güvenmiyorum, hiçbirinize güvenmiyorum!"

"VAR olmasa görmedi deriz. Hangisi daha iyi şimdi? Burada kasıt arıyoruz, orada en azından kasıt aramazsın. Dünkü Serkan Çınar, bugünkü Halil Umut Meler, hiçbirinize maç vermem. VAR'ın başındakiler futbolu katletti."

"Bunlara halı sahada maç yönettirmem" ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.