''Bunlar gerçekten gerzek!''

İki usta isim, SuperHaber yorumcusu-Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve Hürriyet yazarı - SuperHaber yorumcusu Nedim Şener ile "Memleket Aşkına"nın yeni bölümü SuperHaber Youtube kanalında...

ABD'de siyahi George Floyd'un ırkçı polis şiddeti sonucu hayatını kaybetmesinin ardından başlayan protestolar, şiddet ve yağma olaylarına evrilerek büyümeye devam ediyor.

Mete Yarar ve Nedim Şener, ABD'yi saran büyük kaosun perde arkasını aralarken, olayların nasıl ve neden bu noktaya geldiğini değerlendirdi.

TÜRKİYE'YE TAŞIMAK İSTEYENLER VAR 

"ABD'deki ırkçı polis üzerinden, Türkiye'de de polisleri kötülemeye yönelik bir kampanya yürütülmeye çalışılıyor" diyen Nedim Şener, "Aynı kavramları Türkiye'de kullanmaya çalışıyorlar. Türk polisine de 'ırkçı' demek istiyorlar. Bunlar gerçekten gerzek" ifadelerini kullandı.

TÜRK POLİSİ NEDEN DİZ ÇÖKSÜN?

ABD'deki protestolar sırasında af dilemek adına göstericilerin önünde diz çöken polislerin övgü aldığına dikkat çeken Mete Yarar ise, "Diz çökmekten bahsediyorlar; Türk polisi neden diz çöksün? İnsanlara şu süreçte poğaça götürdüler, pazardan alış-veriş yaptılar, bizi sırtlarında taşıdılar" dedi.

"Memleket Aşkına" yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yanında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 



''Bunlar gerçekten gerzek!'' ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener Memleket Aşkına ABD George Floyd
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.