Bundesliga'ya damga vuran gol sevinci!

Koronavirüsü salgını sebebiyle 2.5 ay ara verilen Bundesliga, bugün oynanan maçlarla başladı. Karşılaşmalarda alınan önlemler ve gol sevinçleri dikkat çekti.

Koronavirüsü salgını sebebiyle askıya alınan ve hükümetin kararıyla yeniden başlayan Almanya Bundesliga'da heyecan başladı.

Bundesliga'ya damga vuran gol sevinci!

Almanya’da hükümetin ve federasyonun ortak kararı ile birlikte alınan önlemler kapsamında takımların yedek kulübelerinde bulunan futbolcular ve teknik heyet çalışanları, hem sosyal mesafeye dikkat etti, hem de maske taktı

SOSYAL MESAFEYE UYGUN
Almanya Bundesliga’nın 26’ncı haftasında Borussia Dortmund ile Schalke 04’ün Ruhr derbisinde karşı karşıya geldiği müsabakada da oyuncular sosyal mesafeye uygun olarak otururken, maskelerini takmayı da ihmal etmediler.

Karşılaşmada kullanılan topların özenle silinmesi dikkatlerden kaçmadı.

Ayrıca stadyumda görev alan kameramanlar, saha görevlileri de maske takmayı ihmal etmedi.

Bundesliga'ya damga vuran gol sevinci! - Resim : 2

GÜNE DAMGASINI VURDU
Maçların ilk düdüğüyle birlikte Bundesliga'da hasret sona ererken, güne damga vuran isim ise Erling Haaland oldu.

2.5 AY SONRA İLK GOL
Ligde 2.5 ay sonra ilk gol 20 yaşındaki santrfor Erling Haaland'dan geldi. Norveçli yıldız böylece 34 maçta 41 gole ulaşmayı başardı.

SAHA İÇİNDE UYARDI
Haaland'ın golünün ardından oyuncular sosyal mesafeyi koruyarak sevinç yaşaması dikkat çekti. Golü atan Haaland'a koşmak isteyen oyuncuları ise Belçikalı yıldız Hazard uyardı.

Sonrasında oyuncular, golün sahibi Haaland'ı dirsek temaslarıyla kutladı.

Bundesliga'ya damga vuran gol sevinci! ile ilgili etiketler Schalke 04 Borussia Dortmund Bundesliga
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.