1,5 yıldır Bayern Münih'in başındaydı!

Geçen sezon Bayern Münih ile Bundesliga ve Almanya Kupası şampiyonluğu yaşayan teknik direktör Niko Kovac, bu sezonki kötü sonuçlar sonrasında görevinden alındı.

Almanya Bundesliga'nın dev ekibi Bayern Münih, teknik direktör Niko Kovac ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Bu sezon ligde oynadığı 10 maçta 18 puan toplayarak 4. sırada yer alan Bayern, lider Mönchengladbach’ın 4 puan gerisinde kaldı. Almanya Kupası’nda ikinci lig ekibi Bochum’u zorlanarak yenen, ligde ise son hafta Frankfurt’a 5-1 yenilen Bayern Münih’te beklenen son yaşandı.

Kovac’ın ayrılığı sonrasında Bayern Münih’in Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı Olympiakos ve Bundesliga’daki Borussia Dortmund maçlarda takımın başında antrenör Hansi Flick görev alacak.

Hırvat teknik adam resmi siteden yapılan açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Bence kulüp için doğru karar bu. Sonuçlar ve en son oynadığımız maç da bu karara varmamı sağladı. Bayern’e son bir buçuk yıl için teşekkür ediyorum. Bundesliga’yı, Almanya Kupası’nı ve Süper Kupa’yı kazandık. Güzel anılardı. Bayern Münih için en iyisini diliyorum.

Bayern Münih için ilk olarak Ralf Rangnick ve Jose Mourinho isimleri gündeme geldi.

1,5 yıldır Bayern Münih'in başındaydı! ile ilgili etiketler Almanya Bayern Münih Bundesliga Niko Kovac
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.