Buna yürek dayanmaz! Marmaris'te ekiplere su taşırken ölen Şahin'in son görüntüsü ortaya çıktı

Marmaris'teki orman yangının söndürme çalışmalarına katılan 25 yaşındaki Şahin Akdemir’in hayatını kaybetmeden önce çektiği son görüntüler yürekleri dağladı. Akdemir, alevlere müdahale eden ekiplere gönüllü olarak su taşıyordu.

Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına katılan Şahin Akdemir, dumandan zehirlenerek hayatını kaybetmişti. Şahin'in gönüllü olarak yangın söndürme çalışmalarına katılan personele su taşıdığı ve ölmeden önce sosyal medyaya bir video yüklediği ortaya çıktı.

Aslen Köyceğizli olan ve uzun yıllardır Ortaca ilçesinde yaşayan Şahin Akdemir’in, Marmaris’te turizm sektöründe çalıştığı öğrenildi. 25 yaşındaki Akdemir’in, meydana gelen yangına yardım etmek için bugün motosikleti ile bölgeye gittiği ve yangın söndürme çalışmasında gönüllü olarak ekiplere destek verdiği belirtildi. Hayatını kaybeden Şahin Akdemir’in 1 ay önce çıkan yangında da gönüllü olarak itfaiyecilere su taşıdığı ifade edildi.

Buna yürek dayanmaz! Marmaris'te ekiplere su taşırken ölen Şahin'in son görüntüsü ortaya çıktı

ÖLMEDEN ÖNCE ÇEKTİĞİ GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞMIŞ

Bu arada Şahin Akdemir’in sosyal medya hesabından bugün yangında paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Yangına motosikleti ile gidişini yayınlayan Şahin Akdemir, “Su taşımaya devam, yangıncılara su taşıyacağız yine, Allah hayırlarımızı kabul eylesin” diyor. Bir diğer görüntüde ise yüzündeki duman lekeleri dikkat çekiyor.

 

 

Buna yürek dayanmaz! Marmaris'te ekiplere su taşırken ölen Şahin'in son görüntüsü ortaya çıktı ile ilgili etiketler Marmaris Orman Yangını Şahin Akdemir gönüllü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.