Bulun bu provokatörü! Vatandaşları sığınmacılara karşı harekete geçmeye çağırdı!

Ülkemizde sığınmacılara karşı nefreti körüklemek için Ümit Özdağ tarafından finanse edilerek hazırlanan Sessiz İstila adlı provokatif filmden sonra provokatörler sahneye çıktı. İstanbul'da metrobüsteki vatandaşlara seslenen provokatör, "Afganlar, Suriyeliler ve Pakistanlılar ülkemizi işgal ediyor" diyerek eylem çağrısında bulundu.

Sığınmacılara yönelik provokatif eylemlere bir yenisi daha eklendi. Sessiz İstila adlı kısa filmden sonra adeta bir noktadan düğmeye basılmış gibi harekete geçildi.

Twitter hesabından paylaştığı video ile metrobüsteki eylemini duyuran bir provokatör şu ifadeleri kullanarak vatandaşları kışkırtmaya çalıştı:

"Afganlar, Suriyeliler ve Pakistanlılar ülkemizi işgal ettiler. Sessiz işgale uğruyoruz. Bu böyle giderse artık bu ülkede sesimiz çıkmayacak hale geleceğiz. Herkes daha ne kadar sessiz kalacak bilmiyorum. Lütfen sessiz kalmayın, herkes elini taşın altına koysun"

Provokatörün Twitter profili incelendiğinde ülkeyi savaş alanına çevirmeye çalışan 'gezi' taraftarlarından olduğu anlaşılıyor.

 

 

 

 

 

Bulun bu provokatörü! Vatandaşları sığınmacılara karşı harekete geçmeye çağırdı! ile ilgili etiketler sığınmacılar provokasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.