Bulgaristan - Türkiye maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte 12 Dev Adam'ın aday kadrosu...

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası A Grubu ikinci maçında Bulgaristan'la karşı karşıya gelecek. 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası A Grubu ilk maçında Karadağ'ı 72-68'lik skorla geçen 12 Dev Adam, Bulgaristan karşısında da parkede kazanmak için mücadele edecek. Kritik mücadelede detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Bulgaristan - Türkiye basketbol maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte 12 Dev Adam'ın aday kadrosu...

2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda grup maçlarının heyecanı devam ediyor. A Milli Erkek Basketbol Takımı, bu yıl 41. kez düzenlenen EuroBasket 2022'de ikinci maçında Bulgaristan karşısına çıkacak.

Peki, Bulgaristan - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak? Bulgaristan - Türkiye maçı 3 Eylül Cumartesi günü saat 17:15'de NTV'de canlı yayınlanacak.

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın Karadağ'ı 72-68 yendiği grupta ilk maçların sonuçları şöyle:

İspanya-Bulgaristan: 114-87
Türkiye-Karadağ: 72-68
Belçika-Gürcistan: 79-76

12 DEV ADAM'IN MAÇ PROGRAMI

4 Eylül Pazar:

20.00 Türkiye-Gürcistan

6 Eylül Salı:

14.30 Belçika-Türkiye

7 Eylül Çarşamba:

14.30 Türkiye-İspanya

12 DEV ADAM'IN ADAY KADROSU

Başantrenör Ergin Ataman yönetimindeki A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Alperen Şengün, Buğrahan Tuncer, Cedi Osman, Ercan Osmani, Furkan Korkmaz, Melih Mahmutoğlu, Onuralp Bitim, Sadık Emir Kabaca, Sertaç Şanlı, Shane Larkin, Şehmus Hazer, Yiğitcan Saybir.

Bulgaristan - Türkiye maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte 12 Dev Adam'ın aday kadrosu... ile ilgili etiketler Ergin Ataman 12 dev adam A Milli Erkek Basketbol Takımı 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.