Bulgaristan Avrupa Birliği'nde mi? Vize istiyor mu?

Bulgaristan Avrupa Birliği'nde mi? Bulgaristan vize istiyor mu sorularının yanıtı haberimizde. Avupa Birliği üyesi ülkelerin içinde vize serbestisi var. Bu yüzden bazı ülke vatandaşlarının girmesinde vize isteniyor.

Bulgaristan Avrupa Birliği'nde mi? Ne zaman üye oldu sorularının yanıtları haberimizde.

BULGARİSTAN AVRUPA BİRLİĞİ'NDE Mİ?

Avrupa Birliği 27 üye ülkeden oluşmaktadır bu ülkeler; Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) Çekya, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İrlanda, İtalya, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç ve Hırvatistan’dır. Ülkemiz, Kuzey Makedonya, Karadağ, Sırbistan ile birlikte aday ülke statüsündedir.

BULGARİSTAN VİZE İSTİYOR MU?

Bulgaristan Türkiye'ye vize uygulayan ülkelerden biridir. Umuma Mahsus (Bordo) pasaport hamilleri Bulgaristan vizesine tabidir. Kısa süreli olmak şartıyla Diplomatik (Siyah), Hususi (Yeşil) ve Hizmet (Gri) pasaportu olanların ülkeye giriş yapabilmeleri için vize almalarına gerek yoktur.

 

Bulgaristan Avrupa Birliği'nde mi? Vize istiyor mu? ile ilgili etiketler Bulgaristan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.