Bülent Yıldırım: Filistin'den o topraklardan İsrail'i atacağız...

İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik ihlallerine tepki amacıyla "Mescid-i Aksa'ya Sahip Çık" mitingi düzenlendi.

İsrail'in Mescid-i Aksa'ya yönelik ihlallerine tepki amacıyla "Mescid-i Aksa'ya Sahip Çık" mitingi düzenlendi.

Çok sayıda vakıf, dernek, sendika, parti ve kurumun da desteğiyle cuma namazının ardından Beyazıt Meydanı'nda, Mescid-i Aksa'ya özgürce girilerek ibadet edilmesi ve Filistinlilere uygulanan abluka ve ambargonun kaldırılması amacıyla miting gerçekleştirildi.

Türk ve Filistin bayraklarının yanı sıra "İstikbal İslam'ındır", "Kudüs bizimdir" ve "Kanımız, gönlümüz Aksa'da" yazan pankartlar taşıyan gruptakiler, zaman zaman tekbir getirip, "Kanımız, canımız feda olsun Aksa'ya", "Mescid-i Aksa onurumuzdur" ve "İslam ümmeti kabul etmez zilleti" sloganları attı.

bAlent2

İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım da Filistin ve İslam davası için her zaman mücadele ettiklerini ve bazı kişilerin bu yolda canını verdiğini ifade etti.

Yıldırım, Kudüs'te Müslümanların İsrail kurşunlarına karşı mücadele verdiğini vurgulayarak, "Vuruluyorlar, başları eziliyor ancak Mescid-i Aksa'ya doğru yürüyorlar. Onlarla beraberiz. Türkiye ve dünyanın her yerinde Müslümanlar ayağa kalktılar. Yeryüzünde ebabil kuşları taşlarını hazırladı, Siyonistlerin üzerine atıyorlar. İsrail, Mescid-i Aksa'yı yıkacak, Müslümanları oraya sokmayacakmış. Allah'ın izniyle biz seni yıkacağız. Filistin'den, o topraklardan seni atacağız. Uzun soluklu bir yürüyüş bu. Anlık zaferlerin peşinde değiliz. Bedeli ağır. Kadınlarımızı öldürüyorlar." diye konuştu.

Bülent Yıldırım: Filistin'den o topraklardan İsrail'i atacağız... ile ilgili etiketler Bülent Yıldırım Mescid-i Aksa ihh
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.