Bülent Yıldırım “Durdur hocam durdur” sözünü ciddiye almamış!

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Hüseyin Avni Aker'de oynanan ve Fenerbahçe'nin 4-0 önde olduğu maçın 89. dakikasında taraftarın sahaya atlayarak çizgi hakemi Volkan Bayarslan'a saldırması sonrasında maç tatil edilmişti. İşte bu olaylar yaşanmadan hakemler arasında geçen o diyaloglar..

Skor 4-0 iken 89. Dakikada çıkan hakeme saldırı nedeniyle tatil edilen Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylarla ilgili futbolcu, teknik adam, yönetici, yorumcu, taraftar herkes konuştu… Peki olayın mağduru haline gelen hakemler ne konuştu? O sırada 6 hakemin arasında ne yaşandı? Maç öncesi yaşanan gerginlikler 85’ten sonra giderek alevlendi… Bir grup taraftar kale arkasında tel örgüleri sökmek için uğraştı. Ekranlara da yansıyan bu görüntüleri fark eden ve olacakları adeta sezen 5 hakem, kulaklıktan orta hakem Bülent Yıldırım’ı uyararak “Durdur hocam durdur” dedi… Bu uyarı yaklaşık 3 dakika sürdü ve güvenliğin sağlanmasının ardından maça kaldığı yerden devam edilebileceği ikazı yapıldı. Ancak Bülent Yıldırım yardımcı ve ilavelerden gelen uyarıları dikkate almadı ve maçı devam ettirdi.

YILDIRIM’IN YANLIŞLARI

Ve sonrasında olanlar oldu… İşin ilginç tarafı Bülent Yıldırım’ın hataları sonrasında da sürdü… Olayların çıkmasının ardından normalde sahada kalıp gözlem yapması ve raporuna yazması gereken hakem Yıldırım bunu yapmadığı gibi arkadaşlarını da beklemedi ve içeri girdi. Kurala göre Yıldırım’ın yardımcıları ve diğer hakemlerle beraber içeri girmesi gerekiyordu. Maçla ilgili dikkat çekici bir diğer durum ise Bülent Yıldırım ile 6. hakem Volkan Bayarslan’ın ilk defa bir maçta beraber görev almalarıydı.

YILDIRIM’IN NOTU: 7.9

Tatil edilen maça damgasını vuranlardan olan hakem Bülent Yıldırım’ın, gözlemci tarafından tek bir hatası bulundu. O da Trabzonspor’un verilmeyen penaltısı… Bülent Yıldırım’ın notu 7.9...

Hakeme saldıran taraftardan çok ilginç açıklamalar

ÖNCE POLİSEVİNE SONRA OTELE

Tansiyonun ve gerilimin tavan yaptığı Hüseyin Avni Aker’de hakemler zırhlı araçla önce polisevine götürüldü. Gecenin ilerleyen saatlerinde otele geçildi. Sabah da ilk uçakla hakemler memleketlerine gönderildi.

Bülent Yıldırım “Durdur hocam durdur” sözünü ciddiye almamış! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.