Bülent Yıldıran kimdir? Kaç yaşında hayatını kaybetti? Hastalığı neydi?

Ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Bülent Yıldıran hayatını kaybetti. Behzat Ç. dizisinde emniyet müdürü karakteriyle kendini milyonlara tanıtan Bülent Yıldıran kimdir, kaç yaşında vefat etti?

Bülent Yıldıran kimdir, kaç yaşında hayatını kaybetti? Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Bülent Yıldıran hayatını kaybetti. TRT ve çeşitli televizyon kanallarında eğlence programları hazırlayan Bülent Yıldıran, Susam Sokağı'nda 'Grover' karakterini seslendirmişti. Tiyatro ve sinama sanatçısı Bülent Yıldıran hakkında detaylı bilgiler haberimizde.

 BÜLENT YILDIRAN KİMDİR?

Sanatçı Bülent Yıldıran, 8 Temmuz 1957 tarihinde dünyaya geldi. Oyunculuğa Tiyatro Halkevleri'nde amatör olarak başlayan Yıldıran, 1977 yılında ilk profesyonel deneyimini Öncü Sahne'de yaşadı. Daha sonra Ankara Halk Tiyatrosu, Sanat Evi, Ali Hürol Tiyatrosu, Ankara Komedi Sahnesi, Kaktüs Kabare ve Ankara Ekin Tiyatrosu gibi tiyatrolarda da hem oyunculuk hem de rejisörlük yaptı.

Bülent Yıldıran kimdir, neden vefat etti? - Bülent Yıldıran hastalığı neydi? Ünlü oyuncudan acı haber...

Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra birçok karaktere de ses veren sanatçı, TRT ve çeşitli televizyon kanallarında dizi, gençlik programları, çocuk programları, müzik ve eğlence programları hazırladı.

 

Bülent Yıldıran kimdir? Kaç yaşında hayatını kaybetti? Hastalığı neydi? ile ilgili etiketler Sinema bülent yıldıran kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.