Bülent Timurlenk, bütün projeleri patlayan ve ibra edilmeyen Burak Elmas'ın günahlarını yazdı

Galatasaray'da hafta sonu gerçekleşen genel kurulda hem mali yönden hem de idari yönden oy çokluğuyla ibra edilmeyen devrik başkan Burak Elmas, yapılacak yeni seçimde aday olamayacak. Galatasaray'da çok adaylı bir seçim yapması bekleniyor. Usta yazar Bülent Timurlenk, bütün proJeleri patlayan ve ibra edilmeyen Burak Elmas'ın günahlarını yazdı.

Galatasaray'da Başkan Burak Elmas'ın mali açıdan ibra edilmemesinin yankıları sürüyor. Sarı-Kırmızılı camia yeni bir başkan seçmeye hazırlanırken, Sabah yazarı Bülent Timurlenk, bütün proleleri patlayan ve kongrede ibra edilmeyen Burak Elmas'ın günahlarını yazdı...

"3 yıllık proje diye yola çıkıp hocanızla yolları ayırıyorsanız, daha 3 ayda iki yöneticiniz istifa ediyorsa, iletişimden sorumlu yöneticiniz susuyor, çok tecrübeli iletişim direktörünüz istifa ediyorsa, Galatasaray ve spor ekonomisiyle bir yakınlığı olmayan kişiyi kulübe CEO yapıyorsanız, yönetiminizde ve Galatasaray camiasında onca akıl ve tecrübe varken dışarıdan danışman ve iletişimci buluyorsanız, anlaştığınızı söylediğiniz sponsorlar ortalıkta yoksa, Gedson Fernandes'i ezeli rakibinize kaptırıp proje dediğiniz takıma Gomis ve Semih gibi "gençleri" transfer ediyorsanız, anlaştığınız hocanın ismini söylemek yerine onu Guardiola'nın yardımcısı diye takdim ediyorsanız, federasyon nezdinde kulübünüzün haklarını aramış gibi yapıp arayamıyorsanız, başkanı olduğunuz kulübün futbol ve diğer tüm şubeleri de şampiyonluk yarışının çok uzağında kalmışsa sizin şarkınız bellidir: Kendim ettim, kendim buldum."

GALATASARAY'DA BURAK ELMAS DEPREMİ! SEÇİME GÖTÜREN 9 NEDEN

Bülent Timurlenk, bütün projeleri patlayan ve ibra edilmeyen Burak Elmas'ın günahlarını yazdı

Bülent Timurlenk, bütün projeleri patlayan ve ibra edilmeyen Burak Elmas'ın günahlarını yazdı ile ilgili etiketler Galatasaray burak elmas bülent timurlenk
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.