Bülent Ersoy'un yaşlanma önleyici kreme ödediği ücret dudak uçuklattı

‘Black Friday’ (kara Cuma) çılgınlığına Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy da dahil oldu. Pahalı mücevherleri, gösterişli özel dikim kostümleri ve pahalı harcamalarıyla sık sık gündem olan Diva, 3 gün arayla çıktığı alışveriş turunda toplamda 286 bin lira harcadı.

Yılın en büyük indirim dönemi olan ‘Black Friday’ yani ‘Kara Cuma’ döneminde tüm dünyada milyarlarca dolar harcandı. Bu dönemde alışveriş çılgınlığına kapılanlardan biri de lüks harcamalarıyla bilinen Bülent Ersoy oldu.

ALIŞVERİŞ FİŞİ ORTAYA ÇIKTI


Hürriyet'te yer alan habere göre; 70 yaşındaki sanatçı, 3 gün arayla bir alışveriş merkezinden alışveriş yaptı. Ersoy, satın aldığı ürünler için de küçük bir servet ödedi.

YAŞLANMA KARŞITI KREME 65 BİN LİRA ÖDEDİ


Alışverişlerine toplamda 286 bin lira ödeyen Bülent Ersoy'un alışveriş fişi ise sosyal medyada gündem oldu. Cilt bakım ve kozmetik ürünleri ile yılbaşı süslemeleri almak için kesenin ağzını açan sanatçı, alışveriş fişine göre yaşlanma önleyici kremlere 65 bin, nemlendiriciye 30 bin, 12 adet parfüme de 41 bin lira ödedi.

bülent ersoy

 

 

Bülent Ersoy'un yaşlanma önleyici kreme ödediği ücret dudak uçuklattı ile ilgili etiketler Bülent Ersoy alışveriş Black Friday
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.