Diva'nın mor elleri korkuttu!

Türk Sanat Müzik'in önemli sesi Bülent Ersoy önceki Şişli'de sahne aldı. Ellerinde morluk olduğu görülen Diva, herkesi korkuttu.

Geçtiğimiz hafta ağır bir hastalık geçirdiğini söyleyen Ersoy'un elindeki morlukların sebebi henüz bilinmiyor. Türk müziğinin usta isimlerinden Diva lakaplı Bülent Ersoy, önceki akşam Şişli'deki bir mekanda sahneye çıktı. Kendisini dinlemeye gelenlerle şarkı aralarında sohbet eden Diva, geçtiğimiz hafta çok hastalandığını anlattı. Ersoy'un elindeki morluklar ise herkesi korkuttu.Diva'nın mor elleri korkuttu!

'NAZAR DEĞDİRDİLER'

Bir mekanda sahne alan Bülent Ersoy, beyaz kabarık kıyafeti ve saç aksesuarı ile konser verdi. Geçtiğimiz hafta çok hastalandığını söyleyen Ersoy, dudağında uçuk çıktığını ve şiştiğini söyledi. Kıyafeti hakkında konuşan Diva "Beğendiniz mi kıyafetimi, olmuş muyum? Nazar değdirdiler bana. Kıyafetime, makyajıma, takılarıma... Geçtiğimiz hafta hastalandım, dudağım patladı. Uçuk çıktı. Dudaklarım sanki az küçüktü, şimdi iyice büyüdü" diyerek espirili şekilde dert yandı.

Diva'nın mor elleri korkuttu! ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Şişli diva
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.