Bülent Ersoy'un 'mezar' diyaloğu gündem oldu: 'Ben sığmam ki...'

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy'un babası Fikret Erkoç geçtiğimiz Ekim ayında vefat etmişti. Babasını gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlayan Bülent Ersoy'un mezarlıkta bulunduğu sırada yanındaki kişilerle olan diyaloğu sosyal medyada yeniden dolaşıma girdi. Babasının mezarının kazıldığı sırada yerin dar olmasına şaşıran Bülent Ersoy'un 'Ben sığmam' şeklindeki ifadeleri sosyal medyada gündem oldu.

2020 yılında annesi Necla Poyraz'ı kaybeden 69 yaşındaki ünlü şarkıcı Bülent Ersoy, 7 ay önce de babası Fikret Erkoç'u kaybetmenin üzüntüsünü yaşamıştı. Bülent Ersoy'un babasının mezarı başında söyledikleri aylar sonra gündem oldu.

 
BÜLENT ERSOY'UN 'DAR MEZAR' ENDİŞESİ

90 yaşındaki babası Fikret Erkoç'u kaybetmenin acısını yaşayan Bülent Ersoy'un babasının defnedildiği sırada mezarlıkta söyledikleri sosyal medyada gündem oldu. Diva'nın Karacaahmet Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanan babasının mezarının kazıldığı sırada yerin dar olmasına gönderme yaparak söyledikleri sosyal medyada dolaşıma girdi.

Bülent Ersoy'un 'mezar' diyaloğu gündem oldu: 'Ben sığmam ki...' - Resim : 2

Ersoy'un babasının mezarının kazıldığı sırada yanında bulunan kişilerle ''Dar değil mi? Eee ben ne olacağım? Ben standarta sığmam ki.'' şeklinde sorduğu sorular gündem oldu. Diva'nın sorusuna yanında bulunan bir kişinin cevabı ise ''Seninkini daha büyük yapacağız'' oldu.

Bülent Ersoy'un 'mezar' diyaloğu gündem oldu: 'Ben sığmam ki...' - Resim : 3

 

Bülent Ersoy'un 'mezar' diyaloğu gündem oldu: 'Ben sığmam ki...' ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Mezarlık cenaze Fikret Erkoç

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.