Bülent Ersoy'un Kıbrıs'ta tutuklanan orkestra ekibi tahliye edildi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) sahte PCR testi nedeniyle tutuklanan Bülent Ersoy'un 21 kişilik orkestra ekibi tahliye edildi.

Bülent Ersoy'un orkestrası, 28 Ağustos'ta çift aşının yanı sıra test de istenen KKTC'ye girişte, otelin temin ettiği sahte PCR testleriyle yakalandı. Polis gözetiminde sahneye çıkan ve ardından yargılanan orkestra üyeleri, son duruşmalarında birer ay ceza alırken, şef Onur Özelçağlayan 1.5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Cezalarının tamamlanan orkestra üyeleri bugün Lefkoşa Cezaevi'nden tahliye edildi.


ORKESTRA'NIN DAVULCUSUNDAN BÜLENT ERSOY'A: KENDİ REKLAMI İÇİN KONUŞUYOR

Orkestranın davulcusu Ahmet İzgi, Ersoy'a suçlamalarda bulundu. İzgi, "Bize hiçbir yardım etmedi. Ben burada yoğun bakımda kaldım, entübe oluyordum. Bülent Ersoy benim çoluk çocuğumu bile aramadı. Sadece kendi reklamı için konuşuyor" dedi.


BUGÜN TÜRKİYE'YE DÖNÜYORLAR

Orkestra üyelerinden Uğur Can Sesler annesi Nermin Taşpınarlı da tahliye için Kıbrıs'a geldi. Taşpınarlı, oğlunu orkestranın geldiği otel önünde karşıladı. Orkestra üyelerinin bu akşam saatlerinde Türkiye'ye geleceği öğrenildi.

 

Bülent Ersoy'un Kıbrıs'ta tutuklanan orkestra ekibi tahliye edildi ile ilgili etiketler KKTC Bülent Ersoy tahliye kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti tutuklama PCR testi
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.