Bülent Ersoy'un ilk dizi deneyimi... Bakın hangi projeyle ekranlara geliyor!

Bülent Ersoy ile Ercan Kesal'ın sahnesi çok konuşulacak. Çukur dizisinde canlı canlı şarkı söyleyen Diva herkesi duygulandırdı.

Show TV’de ekrana gelecek Ay Yapım imzalı Çukur, ilk bölümünde uzun yıllar konuşulacak büyük bir ilke imza atacak. Türk sanat müziğinin divası Bülent Ersoy, Çukur ile ilk defa bir diziye konuk olacak. Dizinin ilk bölümünde kendisini canlandıracak ünlü Diva, İdris Koçovalı’yı (Ercan Kesal) kırmayarak onunla dertleşip, ona özel şarkı söyleyecek. Çukur’un ilk bölümünde Ercan Kesal’ın hayat verdiği İdris Koçovalı’yı kırmayarak onunla meyhanede bir araya gelen Ersoy, Koçovalı’ya özel şarkı söyleyecek. Ercan Kesal ile Bülent Ersoy’un sahnesi, bölüme damgasını vururken yıllarca hafızalardan çıkmayacak.

1678560_dd069de474c6bf7dff9916783b72625c

Samatya’da tarihi dokuya sahip bir restoranda çekimlerin gerçekleştiği Çukur’da, Bülent Ersoy eşsiz sesi ve yorumuyla tüm set ekibini büyülerken, eğlenceli kişiliğiyle de çekimlere ayrı bir renk kattı.

Bülent Ersoy, “Ben sadece ağzımı oynatıp playback yapmam! Türk sanat müziği sazlarıyla kanlı canlı okurum” diyerek canlı performans sundu.

Diva’nın muhteşem yorumuyla hem kendisi hem de set ekibi gözyaşlarına boğuldu.

Bülent Ersoy’un da konuk olduğu Çukur, ilk bölümüyle pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

1678560_595bbf187a514b78d7b35cf9d0255857

Bülent Ersoy'un ilk dizi deneyimi... Bakın hangi projeyle ekranlara geliyor! ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Çukur divs
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.