Bülent Ersoy'un İbrahim Tatlıses'e taktığı lakap herkesi güldürdü!

İbo Show yılbaşı özel programına Diva lakaplı Bülent Ersoy, Seda Sayan ve Şafak Sezer ve Türk populnun en özel isimlerinden Hande Yener katıldı. Programda Ersoy ile Tatlıses arasında geçen bir anı herkesi güldürdü.

Bülent Ersoy'un İbrahim Tatlıses'e taktığı lakap İbo Show yılbaşı özel programında ortaya çıktı. Diva lakaplı sanatçı Tatlıses'e aldırmaya çalıştığı 4 akıllı telefonu aldıramadığı için İbo'ya lakap takti. Ersoy'un Tatlıses'e taktığı lakap "Pintoş" oldu.

BÜLENT ERSOY İBRAHİM TATLISES'E LAKAP TAKTI

İbo Show Yılbaşı Özel programında Bülent Ersoy ve İmparator lakaplı türkücü İbrahim Tatlıses arasında geçen bir anı damga vurdu. 4 akıllı telefon satın aldırmak için Tatıses'i sıkıştıran ancak başaramayan Bülent Ersoy Pintoş lakabını taktı.

 

 

 

Bülent Ersoy'un İbrahim Tatlıses'e taktığı lakap herkesi güldürdü! ile ilgili etiketler Bülent Ersoy İbo Show yılbaşı özel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.