Bülent Ersoy'un duygusal anları... Sahneye Nur Yerlitaş'ın diktiği kostümle çıktı

Önceki akşam Batum'da konser veren Bülent Ersoy, sahneye Nur Yerlitaş'ın vefat etmeden önce kendisine özel olarak diktiği kostümle çıktı. Sahne öncesi kısa bir video yayınlayan Bülent Ersoy, 2020 yılında vefat eden yakın dostu Nur Yerlitaş'a seslendi. Bülent Ersoy yayınladığı video ile herkesi duygulandırdı.

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy son konserinde, 27 Nisan 2020'de Şişli Teşvikiye’deki evinde hayata veda eden 'Nurella' lakaplı modacı ve yakın dostu Nur Yerlitaş'ın kendisi için özel olarak hazırladığı kostümle sahne aldı.


''BAK NUR, BU SENİN ELBİSEN''

Gürcistan Batum'da konser veren ve sahne hazırlıklarını tamamladıktan sonra kısa bir video yayınlayan Bülent Ersoy, yakın dostu Nur Yerlitaş'a seslendi: ''Kıyafetim de takribi 2,5 sene önce yapılmıştı. Rahmetli büyük usta, ustaların ustası Nur Yerlitaş hazırlamıştı. Kısmet olmamıştı giymek. Demek ki bu geceye kısmetmiş. Bunu da belirtmek istedim. Onu çok özledim. Bak Nur, senin elbisen bu. Sen yapmıştın ya hani...''

Bülent Ersoy'un duygusal anları... Sahneye Nur Yerlitaş'ın diktiği kostümle çıktı


Batum'da dün gece sahneye çıkan Bülent Ersoy, Nur Yerlitaş'ın hazırladığı ama hiç giymediği kostümünü giyince duygusal anlar yaşadı. Videonun sonunda gözyaşlarına hakim olmayan Ersoy'un o anları herkesi duygulandırdı.

 Bülent Ersoy'un duygusal anları... Sahneye Nur Yerlitaş'ın diktiği kostümle çıktı - Resim : 2

 Beyin kanseri teşhisi konan ve altı ay arayla iki operasyon geçiren ünlü isimlerin modacısı Nur Yerlitaş, 27 Nisan 2020 tarihinde 64 yaşında, Şişli Fulya'daki evinde hayata veda etmişti. Yerlitaş'ın cenazesi vasiyeti üzerine Ulus Mezarlığı'ndaki annesinin mezarlığının yanına defnedilmişti. Nur Yerlitaş, Ajda Pekkan, Seda Sayan, Bülent Ersoy, Ebru Gündeş, Sibel Can başta olmak üzere birçok ünlü ismi giydirmişti.

Bülent Ersoy'un duygusal anları... Sahneye Nur Yerlitaş'ın diktiği kostümle çıktı - Resim : 3

 

Bülent Ersoy'un duygusal anları... Sahneye Nur Yerlitaş'ın diktiği kostümle çıktı ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Nur Yerlitaş Konser sahne kıyafeti sahne kostümü
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.