Bülent Ersoy'un defnedileceği yer ve mezar için ödeyeceği ücret belli oldu

Fikret Erkoç'un mezarı başında söyledikleriyle gündem olan Bülent Ersoy, 'Mezar yeriniz hazır mı?' sorusuna "Sayın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan istirham ettim. Evet mezar yerim belli" cevabını vermişti. Bülent Ersoy'un vefat ettikten sonra defnedileceği yer ve mezarlık için ödeyeceği ücret belli oldu. Bülent Ersoy'un menajeri Fevzi Siverek, Diva'ya 1.5 milyon liraya şifreli ve asansörlü bir mezar hazırlanacağını açıkladı.

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, geçtiğimiz Ekim ayında vefat eden babası Fikret Erkoç'un mezarı başında söyledikleriyle gündem olmuştu. Babasının defnedildiği sırada ''Dar değil mi? Eee ben ne olacağım? Ben standarta sığmam ki.'' ifadelerini kullanan Diva daha sonra ise mezar yerinin hazır olduğunu açıklamıştı. Bülent Ersoy, gazetecilerin 'Mezar yeriniz hazır mı?' sorusuna "Sayın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan istirham ettim. Evet mezar yerim belli" yanıtını vermişti.


BÜLENT ERSOY'UN 3 KİŞİLİK MEZAR YERİ HAZIR

Bülent Ersoy'un menajeri Fevzi Siverek, Bülent Ersoy'un vefat ettikten sonra nereye gömüleceğini açıkladı. Al Sana Haber programına konuk olan Siverek şu ifadeleri kullandı:

“Normalde yaşayan bir insana mezar yeri almak hem dinimiz gereği hem de yaşayan bir insanın alınan yere gömüleceğini düşünmek çok şık bir durum değil. Ama malumunuz Türkiye’ de bir gelenek vardır. 4-5 kişilik bir aile kabristanı alınıp yapılır. Malumunuz Bülent Ersoy’ un babasının defin işlemi sırasında mezar başında bir konu oldu.

Bülent Hanım, İç İşleri Bakanımız Süleyman Soylu’ ya bir rica da bulunup, kendileri de teveccüh buyurmuş ve ‘gereğini yapacağını’ söylemişler.


Bülent Hanım’a Zincirlikuyu’dan bir mezar yeri ayarladım. Ama hayranları ulaşmasın diye biraz derin yapacağız. Derin yapacağımız için Bülent Hanım’ın mezarını asansörlü yapacağız. Asansörle aşağı indireceğiz. Asansör de şifreli olacak.

Bir de mezarını sade yapacağız. Biliyorsunuz dinimiz de çok şatafata müsaade etmez. Allah geçinden versin tabi kimin ne zaman öleceği belli olmaz. Eğer benden önce Hakk’ın rahmetine kavuşursa böyle bir projemiz var. Bülent Ersoy’u gömmek istemem tabi benim 27 senelik hem dostum, hem ailem. Bizden önce vefat ederse 3 kişilik mezar yeri hazır.”

 

1,5 MİLYON TL ÖDEYECEK

Siverek “Bir bütçe ayırdık evet. Benim bu söylediğim mezarın bitmesi, sistemi vs. yaklaşık 1,5 Milyon TL tutar” dedi.

 

 

 

Bülent Ersoy'un defnedileceği yer ve mezar için ödeyeceği ücret belli oldu ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Mezarlık Fevzi Siverek mezar zincirlikuyu mezarlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.