Bülent Ersoy'un başına gelmeyen kalmadı! Bu maymunlar 40 bin euro'sunu çaldı! / VİDEO

Dünya Güzellerim Show TV ekranlarında dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle uzun bir süre hafızalardan silinmeyecek görüntülere sahne oldu.

Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Burcu Esmersoy'dan oluşan dev kadronun bir araya geldiği Dünya Güzellerim'in ilk durağı Hindistan oldu.

Bambaşka kültürlere sahip ülkelerin gelenek ve göreneklerine göre yaşayacak dev kadro daha Hindistan yolculuğuna başlamadan eğlence, çekişme ve sürprizlerin eksik olmayacağının sinyallerini verdi.

BÜLENT ERSOY'UN ÇANTASI ÇALINDI

Ekip, Hindistan'ın Mumbai sokaklarının altını üstüne getirdi. Mumbai sokaklarını gezerken bir maymun tarafından çantası çalınan Bülent Ersoy neye uğradığını şaşırdı.

Show TV'de yayınlanan "Dünya Güzellerim" adlı programın çekimleri için Hindistan'da bulunan Bülent Ersoy'un başına gelmeyen kalmadı. Diva'yı Hindistan'da yılan ısırdı, yaşadığı talihsizlikler bununla da sınırlı kalmadı. İçinde 40 bin euro nakit ile kredi kartlarının bulunduğu çantası, hırsız maymunlar tarafından çalındı. Birisinin felaketine gülünmez ama ekrana bu şekilde taşınan ve Bülent Ersoy'un yaşadığı o anlar izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi.

Bülent Ersoy'un başına gelmeyen kalmadı! Bu maymunlar 40 bin euro'sunu çaldı! / VİDEO ile ilgili etiketler Maymun hırsız Bülent Ersoy 40 bin euro çanta çalındı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.