Bülent Ersoy'dan skandal açıklamasıyla tepki çeken Yıldız Tilbe'ye destek

Yıldız Tilbe'nin geçtiğimiz günlerde Twitter'dan yaptığı 'Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya' şeklindeki paylaşımına tepkiler devam ederken Bülent Ersoy ise destek verdi. Diva, Yıldız Tilbe'nin o paylaşımı üzüntüsünden dolayı yaptığını savundu.

Yıldız Tilbe geçtiğimiz günlerde sahipsiz sokak köpeklerini hedef almış ve 'Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya' şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu. Tilbe'nin bu sözleri hayvanseverleri ve sosyal medya kullanıcılarını kızdırmıştı. Bülent Ersoy, meslektaşı Yıldız Tilbe'ye destek çıktı.


''BERGEN ÇOK İYİ BİR KIZCAĞIZDI''

Sabah Gazetesi'nden Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre; Ünlü şarkıcı Bülent Ersoy, önceki gün tasarımcı Pınar Kerimoğlu'nun doğum günü partisine katıldı. Gecede muhabirlerle konuşan Ersoy, "Bergen'le daha önce çalışmıştınız, filmini izleme fırsatınız oldu mu?" sorusuna "Kendisi kadromdaydı, iki kere aynı sahnede çıktık, çok iyi bir kızcağızdı, Allah rahmet eylesin" demekle yetindi.

 

''YILDIZ ONLARI ÜZÜNTÜSÜNDEN BİR ANDA YAZDI''


Yıldız Tilbe'nin sokak köpekleri hakkındaki açıklaması yüzünden linç edilmesine tepki gösteren Ersoy, "Ben kürk giyerim ama kürk giymek ayrı. Canlıyı yaratan Allah, onun canını almak da Allah'a mahsus. Bunu istemek çok insani bir şey değil ama inanın Yıldız'ın evi de hayvanat bahçesi gibi, kediler üstünde. Kötü bir niyetle söylediğini düşünmüyorum. 5 yaşındaki çocuk parçalanınca üzüntüsünden bir anda yazdı. Hayvanseverler kusuruna bakmasın, kızmasınlar ona" şeklinde konuştu.

 

Bülent Ersoy'dan skandal açıklamasıyla tepki çeken Yıldız Tilbe'ye destek ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Yıldız Tilbe Sosyal Medya Twitter diva tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.