Bülent Ersoy hastaneye kaldırıldı

Koronavirüse yakalandığı ve bu nedenle Kuaförüm Sensin programına ara verdiği konuşulan Bülent Ersoy hastaneye kaldırıldı. Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada midesindeki ülser nedeniyle kanama geçirdiğini ve durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Usta sanatçı Bülent Ersoy, rahatsızlanarak apar topar hastaneye götürüldü.

Mide kanaması geçiren 68 yaşındaki Ersoy, sosyal medya hesabından açıklama yaparak sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

"ENDİŞE EDİLECEK BİR DURUMUM YOK"

Instagram hesabından bir açıklama yayınlayan Bülent Ersoy, "Bugün sabah saatlerinde midemdeki ülserden kaynaklanan bir kanama geçirdim. Şükürler olsun, sağlığım, sıhhatim yerinde. Bugünkü kısa süreli tedavi ve müdaheleden sonra birkaç gün içerisinde normal hayatıma döneceğim. Endişe edilecek bir durumum yok. Bilgilerinize. Sevgi ve saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Bülent Ersoy hastaneye kaldırıldı

NE OLMUŞTU?

Jüri üyesi olduğu Kuaförüm Sensin'in çekimlerine katılmayan Bülent Ersoy'un koronavirüse yakalandığı iddia edilmişti. Ancak Ersoy, bu iddiaya ilişkin bir açıklamada bulunmamıştı.

Bülent Ersoy hastaneye kaldırıldı ile ilgili etiketler Instagram Bülent Ersoy Hastane ülser kanama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.