Bülent Ersoy'a mahkemeden ret cevabı geldi

Bülent Ersoy, erkeklik dönemine ait fotoğraflarını 2016 yılında Facebook hesabından paylaştığı için meslektaşı Onur Akay’a, 50 bin TL tazminat istemiyle dava açmıştı. Dava, 4 yıl aradan sonra 22. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görüldü.

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy’un, hiçbir yerde olmayan fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla Onur Akay’a açtığı davayı mahkeme reddetti.

Bülent Ersoy'a mahkemeden ret cevabı geldi

22. Asliye Hukuk Mahkemesi, 2017 yılında görülen ilk duruşmada dosya içeriğine girmeden görevsizlik kararı vermişti. Mahkeme, davanın 4 yıl aradan sonra 29 Nisan günü, 22. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülmesine karar verdi.

 İstanbul 22. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde dün görülen duruşmada Bülent Ersoy’un avukatı, haklı olan davalarının kabulünü istedi. Mahkeme, gerekçesini sonradan açıklamak üzere davayı reddetti.

Dava öncesi SuperHaber'e konuşan Onur Akay, konu ile ilgili şunları söylemişti;

''Ben Bülent Ersoy ile büyüdüm. Onu üzdüğüm için çok pişmanım. Kitabımı ona ithaf ediyorum. Beni affetmese bile yine de ona ithaf ediyorum. Dava doğum günümden bir gün sonra görülecek. Umarım güzel bir doğum günü olur benim için. Bülent Ersoy ile ortak bir dostumuz var. Kendisinden beni affedeceğini duydum. Eminim davayı geri çekecek. Ben öyle hissediyorum. Kendisiyle konuşacağım.''

Bülent Ersoy'a mahkemeden ret cevabı geldi ile ilgili etiketler Onur Akay Bülent Ersoy dava Duruşma makheme
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.