Bülent Ersoy, Türkiye'de olmayan iki çanta için servet ödedi

Kürk sevdası ve lüks harcamalarıyla sık sık gündem olan Türk sanat müziğinin Divası Bülent Ersoy, yaz öncesi gardrobunu binlerce liraya yeniledi. Bülent Ersoy, Türkiye’de olmayan iki Fendi çanta beğendi. Diva’nın arkadaşı, Nice ve Dubai’ye giderek değeri yaklaşık 200 bin TL olan çantaları alıp Türkiye’ye getirdi.

Giyimi için yaptığı lüks harcamalarla sık sık gündem olan Bülent Ersoy ,iki çanta için kesenin ağzını açtı. Giyimi için yaptığı lüks harcamalarla sık sık gündem olan Bülent Ersoy çantalarına minik bir servet harcadı.


Bülent Ersoy, Türkiye'de olmayan iki çanta için servet ödedi

İKİ ÇANTA İÇİN YURT DIŞI OPERASYONU

Sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, iki çanta için adeta sınır ötesi operasyon düzenledi. Temizmagazin.com'un haberine göre Ersoy, Fendi'nin Peekabo Iconic modelini beğendi. Ancak çantalar Türkiye'de yoktu.

YAKIN DOSTU HAREKETE GEÇTİ

Diva'nın çok istediği iki çanta Nice ve Katar'da bulununca Bülent Ersoy'un yakın dostu Ebru Erten, harekete geçti.

23 BİN 400 BİN DOLAR ÖDEDİ

Ebru Erten, Diva'nın istediği çantalar için önce Fransa'ya ardından Dubai'ye uçtu. Biri 7 bin 800; diğeri ise 15 bin 600 dolar olan iki çantaya toplamda 23 bin 400 dolar yani yaklaşık 200 bin TL ödendi.

Bülent Ersoy, Türkiye'de olmayan iki çanta için servet ödedi - Resim : 2

İşin içine yol ve konaklama girince de Diva'ya çantaların maliyeti neredeyse 250 bin TL'ye mal oldu. Bu arada büyük emeklerle satın alanan çantalar, yarın yani Diva'nın yaş gününde Türkiye'de olacak.

 

Bülent Ersoy, Türkiye'de olmayan iki çanta için servet ödedi ile ilgili etiketler Bülent Ersoy diva çanta fendi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.