Bülent Ersoy kolunda servet taşıyor! Çantasından dünyada sadece iki tane var

Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy, Pendik'te bir açılışa katıldı. Kurdele kesimini Besmele ve dualarla gerçekleştiren Ersoy'un açılışa özel giydiği Dolce Gabbana marka kostümü ve Fendi marka çantası dikkat çekti.

Lüks takıları, giyimi, kürkleri ve yaşantısıyla adından söz ettiren 69 yaşındaki sanatçı Bülent Ersoy, bu defa de Fendi marka pembe çantasıyla dikkat çekti.

Bülent Ersoy kolunda servet taşıyor! Çantasından dünyada sadece iki tane var

Sadece iki tane özel olarak üretilen çantanın biri ABD’li şarkıcı Nicki Minaj’da öbürü de Bülent Ersoy’da.


Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, önceki gün Pendik'te bir açılışa katıldı. Kurdele kesimini besmele ve dualarla gerçekleştiren Bülent Ersoy, Dolce Gabbana kostümünü, paha biçilmez pırlantalarıyla tamamladı. Diva'nın Fendi marka çantası da dikkatlerden kaçmadı.

Bülent Ersoy kolunda servet taşıyor! Çantasından dünyada sadece iki tane var - Resim : 2

DİVA FARKINI YİNE GÖSTERDİ

Ersoy'un taşıdığı çantanın dünyada sadece iki adet olduğu, bir diğerinin ise Amerikalı şarkıcı Nicki Minaj'da olduğu öğrenildi. Lüks takıları ve kürkleriyle bilinen Ersoy'un kolundaki çantasına ne kadar ödedeği ise merak konusu oldu.

Bülent Ersoy kolunda servet taşıyor! Çantasından dünyada sadece iki tane var - Resim : 3

Fendi ile iş birliği yapan Nicki Minaj, kapsül koleksiyon için Silvia Venturini Fendi ve tasarım ekibiyle birlikte çalışmıştı.

Bülent Ersoy kolunda servet taşıyor! Çantasından dünyada sadece iki tane var - Resim : 4

Kıyafetleri, gözlükleri ve çantaları için çok para harcayan Bülent Ersoy, önceki gün katıldığı açılışta yine üzerinde servet taşıdı.

Saklambaç / Aydın Hamza

Bülent Ersoy kolunda servet taşıyor! Çantasından dünyada sadece iki tane var ile ilgili etiketler Nicki Minaj Bülent Ersoy Pendik fendi çanta
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.