Bülent Ersoy kıyafetinin azizliğine uğradı... Sahnede göğsü açıldı

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, İzmir Enternasyonal Fuarı Çim Konserleri kapsamında sahne aldı. İzleyicilerinin karşısına derin dekolteli mavi bir elbise ile çıkan Bülent Ersoy talihsiz bir kaza yaşadı. Kıyafetinin azizliğine uğrayan Diva'nın sahnede göğsü açıldı.

91. İzmir Enternasyonal Fuarı Çim Konserleri kapsamında Bülent Ersoy sahne aldı. Bir Ben Bir Allah Biliyor” şarkısıyla konserine başlayan Ersoy’a binlerce hayranı eşlik etti. Gecede Burcu Sedef imzalı derin dekolteli bir elbise tercih eden 70 yaşıbndaki usta sanatçı şıklığıyla göz kamaştırdı.

BİR ANDA ELBİSESİ AÇILDI

Bülent Ersoy sahnede talihsiz bir olay yaşadı. Ünlü şarkıcı elbisesinin azizliğine uğradı. Konser sırasında elbisesinin askısı düşünce göğsü açıldı. Ersoy'un yardımına hemen ekibi koştu. Ersoy'un o anlardaki şaşkınlığı yüzüne yansıdı. Elbisesine yapılan müdahale sonrasında konserine devam eden Ersoy'un sanat yaşamında sahnede ilk kez böyle bir elbise kazası geçirmiş oldu.

İşte Bülent Ersoy'un İzmir konserinden kareler...

Bülent Ersoy kıyafetinin azizliğine uğradı... Sahnede göğsü açıldı

Bülent Ersoy kıyafetinin azizliğine uğradı... Sahnede göğsü açıldı - Resim : 2

Bülent Ersoy kıyafetinin azizliğine uğradı... Sahnede göğsü açıldı - Resim : 3

Bülent Ersoy kıyafetinin azizliğine uğradı... Sahnede göğsü açıldı - Resim : 4




 

Bülent Ersoy kıyafetinin azizliğine uğradı... Sahnede göğsü açıldı ile ilgili etiketler Bülent Ersoy İzmir Konser diva
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.