Bülent Ersoy, Çeşme'den 50 milyon TL'lik taş ev satın aldı

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, Çeşme’den ev aldığını “Divanız Çeşme’de evlendi” sözlerile açıkladı. Bülent Ersoy 5 oda ve 2 salondan oluşan 570 metrekare büyüklüğündeki yeni evine "Kleopatra" havuzu ve asansör de yaptırıyor.

Sayısız gayrimenkulü olan Bülent Ersoy son olarak Çeşme’den ev aldı. Diva, denize sıfır ve beş odalı taş evini özel dekore ettirdi. Bülent Ersoy’a yeni yatırımı yaklaşık 50 milyon TL’ye mal oldu.


Önceki gece Çeşme'de sahne alan Bülent Ersoy, yine sahnede fırtına estirdi. Yaklaşık 3 saat sahnede aralıksız konser veren Diva, "Çeşme'de evlendim" dedi. Seyirci kısa süreli şaşkınlık yaşarken gerçek ortaya çıktı. Bülent Ersoy, sayısını kendisinin bile bilmediği gayri menkul yatırımlarına bir yenisini Çeşme'de ekledi.


EVİNE KLEOPATRA HAVUZU YAPITIYOR

Takvim Saklambaç'ta yer alan habere göre; Denize sıfır taş bir malikane alan ünlü sanatçı, 5 oda ve 2 salondan oluşan 570 metrekare büyüklüğündeki evine "Kleopatra" havuzu ve asansör de yaptırıyor.

Diva, bunların çizimini de kendisi yaparken evin ünlü sanatçıya maliyetinin yaklaşık 50 milyon TL olduğu konuşuluyor.

 

Bülent Ersoy, Çeşme'den 50 milyon TL'lik taş ev satın aldı ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Çeşme diva kleopatra havuzu yazlık
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.