Bülent Ersoy Bodrum'da kameralara makyajsız yakalandı! Diva'nın sıfır makyaj hali sosyal medyayı salladı

Tatil için Bodrum'da olan Türk Sanat Müziği'nin Divası 69 yaşındaki sanatçı Bülent Ersoy, Torba ilçesindeki bir balıkçıda ıstakoz, karides, ahtapot ve kalamar gibi meze çeşitlerini tattı. Balıkçıda 8 bin 500 TL hesap ödeyen Ersoy, sıfır makyaj haliyle objektiflere yakalandı.

Sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy şimdilerde Bodrum'da tatilde. Önceki gün ekibiyle birlikte yemek için Torba'da bulunan bir balık restorantına giden Bülent Ersoy mekana girer girmez masayı donattı.


8 BİN 500 TL HESAP ÖDEDİ

Arkadaşlarıyla sohbet edip yemek yiyen Diva Bülent Ersoy 1 saat kaldığı mekanda 8 bin 500 lira hesap ödedi.


MAKYAJSIZ HALİ GÖRENLERİ ŞAŞIRTTI

Uzun bir aradan sonra sıfır makyaj hali ile görüntülenen Bülent Ersoy'un doğal hali sosyal medyanın gündemine oturdu. Ağır makyajla görmeye alışık olduğumuz Bülent Ersoy'un makyajsız hali sosyal medyanın diline düştü.

İşte Bülent Ersoy'un çok konuşulan makyajsız hali...

bülent ersoy

Bülent Ersoy Bodrum'da kameralara makyajsız yakalandı! Diva'nın sıfır makyaj hali sosyal medyayı salladı - Resim : 2

 

 

 

Bülent Ersoy Bodrum'da kameralara makyajsız yakalandı! Diva'nın sıfır makyaj hali sosyal medyayı salladı ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Bodrum diva
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.