Bülent Ersoy, Benzemez Kimse Bize programına alkollü mü çıktı?

Star TV'de ilk bölümü yayınlanan Benzemez Kimse Bize adlı programında Bülent Ersoy'un alkollü olarak canlı yayına çıktığı iddia edildi. Ersoy, nefes nefese konuşmasının sebebinin içkiden değil heyecandan olduğunu söyledi. Mustafa Keser ve Yıldız Tilbe de Diva'yı doğruladı.

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser’in Star TV'de yayınlanmaya başlanan programı Benzemez Kimse Bize'nin ilk bölümüne alkol polemiği damga vurdu.

Bülent Ersoy, Benzemez Kimse Bize programına alkollü mü çıktı?

Yıldız Tilbe'nin konuk olduğu canlı yayında nefes almakta zorluk çeken Bülent Ersoy'un, sosyal medyada alkollü olduğu iddia edildi. O iddialara program içinde yanıt veren Bülent Ersoy, "Bir yudum bir şey içmedim. Sadece heyecan. Olsa zaten söylerim. Hiç çekinmem” dedi. Mustafa Keser ve Yıldız Tilbe de Diva'nın heyecanını doğruladı.

Bülent Ersoy, Benzemez Kimse Bize programına alkollü mü çıktı? - Resim : 2

Yıldız Tilbe'nin şarkı söylerken, Bülent Ersoy'un kucağına oturması ve Tilbe'nin şarkısı sırasında Ersoy'un, "Son program, kovulduk" demesi de sosyal medyada öne çıkan konular oldu.

Bülent Ersoy, Benzemez Kimse Bize programına alkollü mü çıktı? - Resim : 3

SEL FELAKETİ NEDENİYLE ERTELENMİŞTİ

Diğer yandan Star TV ekranlarında canlı olarak ekrana gelen Benzemez Kimse Bize adlı program aslında 15 Ağustos'ta seyirciyle buluşacaktı. Ancak Batı Karadeniz'deki sel felaketi ile ertelenen program bu akşam başladı.

 

 

Bülent Ersoy, Benzemez Kimse Bize programına alkollü mü çıktı? ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Yıldız Tilbe canlı yayında alkol mustafa keser Benzemez Kimse Bize

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.