Bülent Ersoy açıkladı: Gençlik yıllarını Erkan Kolçak Köstendil mi canlandıracak?

Son olarak CVK Park Bosphorus Hotel’in terasında yer alan Jolly Joker Private’de sahneye çıkan Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, hayatını anlatacak olan belgesel hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Global bir dijital platformun bu konuda bir girişimde bulunduğu iddia edilirken Ersoy son günlerde ortaya atılan Erkan Kolçak Köstendil ismine de değinmeden geçemedi.

Beyoğlu’ndaki Jolly Joker Private’de sahne alan Bülent Ersoy hayranlarının karşısına ünlü modacı Pınar Kerimoğlu tarafından 3 günde hazırlanan özel tasarım siyah payet elbise ile çıktı. Konserin hemen öncesinde muhabirlerin sorularına yanıt veren Ersoy, hayatını konu alması beklenen belgesele değinmeden geçemedi.

Bülent Ersoy açıkladı: Gençlik yıllarını Erkan Kolçak Köstendil mi canlandıracak?

Global bir dijital platformun Ersoy’un hayatını belgesel yapmak istediği haberleri magazin gündeminde geniş yer bulurken sanatçı da hakkında çıkan bu iddialara içtenlikle yanıt verdi. Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Ersoy, "Bu belgeseli kaldırabilecek miyim bilmiyorum ama o günleri yeniden yaşamak hüzünlü olacak.” dedi.

Henüz bu belgeselin çekilmesine onay vermediğini de dile getiren Bülent Ersoy, "Proje henüz netleşmiş değil. Beni kimin oynayabileceğini de henüz düşünmedim.” ifadelerine yer verdi.


'GENÇLİĞİMİ CANLANDIRMASI ZOR'

Ersoy, "Gençliğinizi Erkan Kolçak Köstendil'in oynamasını ister misiniz?" sorusuna da "Erkan'ı çok beğeniyorum ama o yaşlı. Gençliğimi canlandırması zor, sırıtabilir" dedi.

Bülent Ersoy açıkladı: Gençlik yıllarını Erkan Kolçak Köstendil mi canlandıracak?

Bülent Ersoy’un bu sorular karşısında gözlerinin dolduğu da dikkatlerden kaçmadı.


Diva, Hayatını konu olacak belgesel film için gelen teklife onay verdiğini söyleyen ve henüz yapımcılarıyla masaya oturmadığı için gençliğini ve şimdiki zamanını kimin oynayacağı konusunda şu an bir düşüncesinin olmadığını söyledi.

Bülent Ersoy açıkladı: Gençlik yıllarını Erkan Kolçak Köstendil mi canlandıracak?

 

 

Bülent Ersoy açıkladı: Gençlik yıllarını Erkan Kolçak Köstendil mi canlandıracak? ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Erkan Kolçak Köstendil Konser Jolly Joker Private belgesel
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.