Bülent Ersoy 46 yıllık başarı sırrını işte bu sözlerle açıkladı!

Günay Restaurant’ta dün gece Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı sezonun ilk konseriyle, kadrosundaki Fatih Ürek’le sahneye çıktı.

Sözcü'nün haberine göre, Günay konseri için duyduğu memnuniyeti ifade eden Diva, “Zınga zıng tabiri ancak bu gece için söylenebilir. Kapıların dışına kadar masalar var. Çok mütehassıs oldum” dedi.

BENİM PARAYLA, PULLA, AŞKLA, MEŞKLE ALAKAM YOK!

Basın mensuplarının “Sanatta belli bir yıl ve başarıdan sonra beslendiğiniz nokta bu mu?” sorusuna ise Bülent Ersoy, “Benim parayla pulla, aşkla, meşkle hiç alakam yok. Başarı benim için çok önemli. Allahım bana 46 sene hep bu başarıyı yaşattı, müteşekkirim Allahıma da, vefakar dinleyicilerime de. İnsanız, muhakkak benim de hatalarım olmuştur, dinleyicilerim o hatalarımı bile kamufle ettiler, beni hep yüreklerinde sakladılar” diyerek, hislerini duygusal bir şekilde anlattı.

bulent-ersoy-130733RE

FATİH ÜREK BİR DAKİKA BİLE DURMADI!

Bülent Ersoy öncesinde Günay sahnesine çıkan Fatih Ürek gece boyunca hareketli şarkıları ile Günay misafirlerini bir dakika bile yerinde oynatmadan durmadı.

Bülent Ersoy 46 yıllık başarı sırrını işte bu sözlerle açıkladı! ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Fatih Ürek diva günay sahne
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.