Bülent Eczacıbaşı'nın ilk torun sevinci

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, 72 yaşında ilk kez dede oldu. Emre Eczacıbaşı ve Dilara Eczacıbaşı kızlarına Ela ismini koydu.

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ve eşi İstanbul Modern Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı’nın torunları oldu.

Oğulları Emre Eczacıbaşı ve gelinleri Dilara Eczacıbaşı’nın kızları bu sabaha karşı dünyaya geldi.

İSMİNİ ELA KOYDULAR

Kızlarına Ela ismini koyan çift, pandemi nedeniyle Eczacıbaşı Ailesi’nin Bodrum’daki evinde aile arasında evlenmişti.

Bülent Eczacıbaşı'nın ilk torun sevinci

Sabah yazarı Bülent Cankurt, geçtiğimiz aylarda bebek haberini şu sözlerle duyurmuştu:

"Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı (72) dede olmaya hazırlanıyor… Bülent Bey ile İstanbul Modern Yönetim Kurulu Başkanı eşi Oya Eczacıbaşı'na (62) ilk torun mutluluğunu yaşatacak kişi ise, 2018 yazında evlenen kızları Esra Eczacıbaşı Coşkun değil, çiçeği burunda gelinleri Dilara Öztemir Eczacıbaşı! Evet, yanlış okumadınız…

Nisan ayında davetlilerine bir mektup gönderip, 4 Temmuz'daki düğünlerini ertelediklerini haber veren ve sade bir nikahla evlenen Emre-Dilara Öztemir Eczacıbaşı çiftinden düğün haberi beklerken, bebek müjdesi geldi!

Üstelik henüz 9 aylık gelin olan Dilara Hanım, 8 aylık hamile. Görünen o ki; 35 yaşında damat olan Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Genel Müdürü Emre Eczacıbaşı, baba olmak için arayı hiç açmak istememiş. Umarım Şubat başı anne olması beklenen Dilara Hanım da, doğacak kızları da sağlıkla kurtulur."

Bülent Eczacıbaşı'nın ilk torun sevinci ile ilgili etiketler Eczacıbaşı Bülent Eczacıbaşı Dilara Eczacıbaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.