Bülent Arınç ve eşi koronavirüse yakalandı

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi ve Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç ile eşi Münevver Arınç koronavirüse yakalandı. Arınç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Bugün eşim ve benim koronavirüs şüphesiyle hastane ortamında yapılan tetkiklerimiz neticesinde test sonuçlarımızın pozitif olduğunu öğrendik." dedi.

Bülent Arınç sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak eşi ile kendisinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Sağlık durumlarının iyi olduğunu belirten Arınç, tedavilerinin evde devam edeceğini söyledi. Sevenlerinden dua isteyen Arınç, kendisi gibi koronavirüse yakalanan hastalara acil şifalar diledi.

Bülent Arınç ve eşi koronavirüse yakalandı

Arınç'ın Twitter'dan yaptığı açıklama şöyle:

"Bugün eşim ve benim koronavirüs şüphesiyle hastane ortamında yapılan tetkiklerimiz neticesinde test sonuçlarımızın pozitif olduğunu öğrendik. Sağlık durumumuz şu an hamdolsun iyidir. Tedavimiz bu aşamada doktor gözetiminde evde devam edecektir.

Dualarınıza ve iyi dileklerinize ihtiyacımız var. Bizler de bu ve benzeri hastalıklara maruz kalan tüm dostlarımıza ve milletimizin her bir ferdine Rabbimizden acil şifalar dileriz."

Bülent Arınç ve eşi koronavirüse yakalandı - Resim : 2

Bülent Arınç ve eşi koronavirüse yakalandı ile ilgili etiketler Bülent Arınç Koronavirüs Korona Twitter Münevver Arınç
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.