Bülent Arınç, Abdullah Gül'ün babasının cenazesine neden gelmedi?

TBMM eski Başkanı ve Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç'ın, Abdullah Gül'ün babasının cenazesinde olmayışı dikkat çekti.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün babası Ahmet Hamdi Gül'ün cenazesine Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, çok sayıda bakan ile TBMM Başkanı İsmail Kahraman, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, eski yeni milletvekilleri, işadamları katıldı.

Bülent Arınç, dün Twitter hesabından, "11. Cumhurbaşkanımız Sn. @cbabdullahgul'ün muhterem babası Ahmet Hamdi Gül'ün vefatını teessürle öğrendim. Merhum Ahmet Hamdi Gül'e Allah'tan rahmet; başta Sn. @cbabdullahgul olmak üzere, tüm ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" yazdı.

frfksIbrenggg

'MANİSA'DAYIM, ARABAM YOK'

Arınç, Hürriyet'e yaptığı açıklamada; "Manisa'dayım. Buradan Kayseri'ye gitmek, öğle namazına yetişmek kolay değildi. Gidemedim. Altımda arabam yok. Allah rahmet eylesin, makamı cennet olsun" dedi. "Makam aracınız yok mu" sorumuza ise Arınç, "Makam aracımı Ankara'da bırakmıştım. Manisa'ya uçakla geldim. Burada başka programlarım da vardı" yanıtını verdi.

Bülent Arınç, Abdullah Gül'ün babasının cenazesine neden gelmedi? ile ilgili etiketler Abdullah Gül arınç
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.