Bulaşık makinesiyle twit atan Laçin

Esra Elönü: Geçmişine burun büküp işine gelmeyen bilginin siftahsız tezgahtarına hafıza “ KARTI” denir. Türkiye'de aydın sorunu yok bence devreye jeneratör olarak giren abajur takımının nefret sorunu var.

Bulaşık makinesiyle twit atan Laçin

Hiçbir amelime güvenmiyorum lakin Allah düşmanlarına karşı düşmanlığım var. ( Abdülhakim Arvasi)

Birkaç gün önce, reklamını yaptığı bulaşık deterjanından daha fazla köpükler saçarak nefretini bir sudan geçirsin tavsiyesinde bulunduğum kadın.. Bazı yazıları yazarken klavye hijyenine dikkat ederim kağıdın şerefine saygımdan. Bu yazıyı da bulaşık eldiveniyle yazdığım doğrudur. Bataklıkta bittikleri için temiz bir sayfaya başlayamıyorlar. Bunların beyinlerine oksijen giderken 40 vesait kullanıyor sanırım.

Daha önce de yazmıştım, geçmişine burun büküp işine gelmeyen bilginin siftahsız tezgahtarına hafıza “ KARTI” denir. Türkiyede aydın sorunu yok bence devreye jeneratör olarak giren abajur takımının nefret sorunu var. Makyajsız yakalanma korkusu kadar vicdansız yakalanma korkuları olsaydı, kutsallarımıza hırlama cüretini bu kadar konforlu kullanamazlardı.

Güya idama karşı ama idam karşıtı cümle kurarken Medineyi kötü özne olarak kullanacak kadar da vicdan züğürdü. Bu ülkede artık dizilerde baharat takımı kadar bile görünmeyen, raf ömrü tükenmiş bu tiplerin yeni mecrası “ Kutsallara oynamak”.

Kelek twit attığının farkında ama o tezgahta alıcısı olduğundan fiyat yükselten nefret tüccarı!

Medeni hali : Medine cahili .

Sizi bilmem lakin bu kafayla barışacağıma hayata küserim daha şerefli giderim.

Yaşasaydı Ebu Lehebin karısıyla kanka olurdu dediğim bir tipten kutsallara anlayış beklemiyorum lakin beynimize tecavüzde rekor kıran bu kutsala tacizcilerin şarjları bittikçe neden hırçınlaştıklarını anlayabiliyorum.

O kısır festivali beyninizi, inatçı ve zor lekelerle boğuşan zihniyetinizi, dini siyasete alet etmem deyip alet çantasıyla böğürerek dolanışınızı, o iki damla yağmurda kadrolu çamur olmak için birbirinizi ezme enerjinizi, o elit tafranızın altından çıkan böğrü kıllı kesif cümlelerinizi kendi oyun salonlarınıza ve sirk halaylarınıza saklayın.

Medine’ye bulaşık eldivenlerinizle dokunmayınız..

Siz yığınla bulaşık zihniyeti ne miktarda bir deterjan paklar ekonomisiyle kapı kapı hatun ikna edin!

Biz hala Veda Tepesindeyiz..

O Süreyya ışığını, o nur üstüne Nur’u ,

Bekleyen Ümmetiz..

Bulaşık makinesiyle twit atan Laçin ile ilgili etiketler Esra Elönü Berna Laçin
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.