Buket Aydın'dan hamilelik iddiasına son nokta

Demirören Medya Grubu'ndan istifa etmesinin ardından 7 yıllık eşinden boşanan Buket Aydın hakkında çıkan aşk ve hamilelik iddialarıyla ilgili açıklama yaptı. O haberleri yapanları kötü kalpli insanlar olarak tanımlayan Aydın, tüm bunların iftira olduğunu söyledi.

Buket Aydın, 1 ay önce Kanal D Haber Başkanı ve Ana Haber Bülteni sunuculuk görevinden istifa etmişti. Aydın, istifasının ardından 7 yıllık eşi Erce Baykal ile tek celsede boşanmıştı.

İki radikal kararla gündeme gelen Aydın'ın adı bir de Emir Sarıgül ile gündeme gelmişti. Aydın bu iddiayı yalanladıktan sonra hamile olduğu iddiaları sosyal medyada dolaşıma girmişti. Aydın bu iddialarla ilgili son yaptığı paylaşıma gelen yorumlara verdiği yanıtla nokta koydu.

Buket Aydın, son olarak Instagram hesabının hikayeler bölümünden spor sütyeniyle boks yaparken çekilmiş bir karesini paylaşarak, "Karantinada kilo almayan sinsidir" yorumunda bulundu. Bu paylaşıma gelen yorumlardan birine ise Aydın şu yanıtı verdi:

"Ne yazık ki kötü kalpli insanlar sürekli iftira atma peşindeler... Çamur at izi kalsın yaklaşımına işini düzgün yapan magazincilerin asla prim vermemesi lazım..."

Buket Aydın'dan hamilelik iddiasına son nokta

Buket Aydın'dan hamilelik iddiasına son nokta ile ilgili etiketler Buket Aydın Demirören Medya Sosyal Medya Hamile
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.