Buket Aydın ve Emir Sarıgül aynı teknede yakalandı! Aşk iddialarını reddetmişti!

Ünlü sunucu Buket Aydın, geçtiğimiz günlerde Emir Sarıgül ile aşk yaşadığına dair ortaya atılan iddiaları reddetmişti. Aydın, geçtiğimiz akşam Yeniköy'de bir restoran çıkışında Sarıgül'ün teknesine binerken yakalandı.

Buket Aydın, yeniden aşk yaşadığı iddialarını reddettiği eski sevgilisi Emir Sarıgül'e geri döndü.

AYNI TEKNEYE BİNDİLER

TV100'ün haberine göre, Buket Aydın ve Emir Sarıgül çifti, geçtiğimiz aylarda ilişkilerini bitirme kararı almıştı. Ünlü çift, önceki akşam Yeniköy'de kameralara yansıdı.

Buket Aydın ve Emir Sarıgül aynı teknede yakalandı! Aşk iddialarını reddetmişti!

Arkadaşlarıyla birlikte yemek yiyen Aydın ve Sarıgül, basına görüntü vermemek için restoranın arka kapısından çıkarak deniz yolunu kullanmayı tercih etti ancak başarılı olamadı. Sarıgül, iskeleye yaklaşan tekneye doğru yürüdü ve Aydın'da sevgilisini takip etti. Ardından Sarıgül, Aydın'ın ellerini tutarak tekneye binmesine yardımcı oldu. 

Buket Aydın ve Emir Sarıgül aynı teknede yakalandı! Aşk iddialarını reddetmişti! - Resim : 2

BUKET AYDIN HAKKINDA 

Çantasını masaya koyan Buket Aydın soluğu Sarıgül’ün yanında aldı. Aydın’ın yolculuk boyunca elini sevgilisinin omzundan indirmemesi dikkat çekti.

Buket Aydın, 1 Ocak 1985 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nü bitiren Aydın, Atilla İlhan’ın şiirleri üzerine yüksek lisans yaptı.

Kadıköy'de bulunan Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu'nda eğitim alan Buket Aydın, bir sene bir radyoda haber spikerliği yaptı. Radyo’dan Kanaltürk’e geçiş yapan Aydın, ilk televizyon tecrübesini bu kanalda gerçekleştirdi. Kanaltürk’te spor bülteni ve hafta sonu ana haber bülteni sunuculuğu görevini yapan Aydın, Kanaltürk’ten TRT Türk kanalına geçti.

TRT Türk’te program sunuculuğu yapmaya başlayan Buket aydın, 2011’de NTV’ye transfer oldu. NTV’de haber bülteni sunduktan bir süre sonra “NTV Gece Bülteni Kuşağı’nda” moderatörlük yaptı. Daha sonra Kanal D ekranlarında ana haberi sunan Aydın, bu görevinden geçtiğimiz yıl istifa etti.

 

 

 

Buket Aydın ve Emir Sarıgül aynı teknede yakalandı! Aşk iddialarını reddetmişti! ile ilgili etiketler Buket Aydın Aşk emir sarıgül
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.