Buket Aydın: Sırtımdan vurdular! İntikamım acı olacak

Son dakika... Kanal D Haber Başkanı ve Ana Haber Bülteni sunuculuk görevinden istifa ettikten sonra 7 yıllık eşinden tek celsede boşanan Buket Aydın, sosyal medyayı daha aktif kullanmaya başladı. Aydın katıldığı canlı yayında olay itiraflarda bulundu.

Buket Aydın, Mayıs ayının ilk haftasında Kanal D Haber Başkanı ve Ana Haber Bülteni sunuculuk görevinden istifa etmişti. Aydın, istifasından birkaç gün sonra da 7 yıllık eşi Erce Baykal ile tek celsede boşanmıştı.

 Buket Aydın yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Uçankuş TV'nin haberine göre Buket Aydın katıldığı canlı yayında olay açıklamalar yaptı.

"İNTİKAMIM ACI OLACAK"

Ani istifasıyla gündeme gelen Buket Aydın açıklamasında "Bu sektörde çok darbe yedim, sırtımdan vurdular. İntikamım acı olacak. Bundan sonra yolumun daha aydınlık olacağını düşünüyorum" dedi. Aydın, ayrıca mobinge uğradığını da itiraf etti.

 "Mezarlıklar kendini vazgeçilmezler zannedenlerle dolu" diyen Aydın açıklamasında "Çok yıprandığım bir süreç" dedi.

Buket Aydın: Sırtımdan vurdular! İntikamım acı olacak ile ilgili etiketler Buket Aydın
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.