Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın sınır hattında

'Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasının ardından Suriye sınırına gazeteciler akın etti.

Sınır hattındaki Akçakale'de kamp kuran, yerli- yabancı yüzlerce gazeteci, Türkiye'nin kara harekatı düzenlediği ve zırhlı birliklerin ilerlediği Suriye'nin Tel Abyad kentini gören hakim tepede konuşlandı.

Canlı yayın araçları ile bölgede bulunan gazeteciler, harekata ilişkin gelişmeleri anlık olarak haber merkezlerine ulaştırıyor.

KANAL D HABER DE SINIRDA

Kanal D Haber Başkanı ve Ana Haber sunucusu Buket Aydın da operasyonu sınır hattında takip eden gazeteciler arasında yer alıyor.

Aydın, bu akşam ana haber bülteni ekranlarında, Tel Abyad'daki terör hedeflerine yönelik bombardımana ilişkin tüm detayları sıcağı sıcağına Kanal D izleyicilerine aktaracak.

İşte Buket Aydın'ın sıcak çatışma bölgesinden görüntüleri;

 



  

Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın sınır hattında ile ilgili etiketler Kanal D Suriye Buket Aydın Fırat'ın doğusu Barış Pınarı Harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.