Buket Aydın kovuldu mu? Kanal D'deki görevine son mu verildi?

Buket Aydın kovuldu mu? Kanal D Haber Başkanı ve Kanal D Ana Haber sunucusu olan Buket Aydın ile gündeme önemli bir iddia düştü. Aydın'ın Demirören Medya'daki görevine son verildiği kulislerde konuşulan iddialar arasında bulunuyor. Peki Buket Aydın kovuldu mu? Kanal D'deki görevine son mu verildi? Detaylar haberimizde...

Buket Aydın kovuldu mu? Medya kulislerinde Buket Aydın'ın Demirören Medya'daki görevine son verildiği iddia edildi.Kanal D Haber Başkanı ve Kanal D Ana Haber sunucusu Aydın'ın görevine son verildiği iddiası gündemde bomba etkisi yarattı.

Kanal D Haber Başkanı, Kanal D Ana Haber Bülteni Sunucusu Buket Aydın'ın Demirören Medya'dan kovulduğu iddia edildi.

O GÜLÜŞÜ UNUTAMADILAR

Aydın'ın 31 Mart yerel seçimlerinden önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İzmir'i alacağız, Ankara'yı da alacağız, İstanbul'u da alacağız" sözlerine güldüğü için işine son verildiği öne sürüldü.

GÖREVİNE DEVAM EDİYOR

Ancak bu iddianın gerçek olmadığı bilgisine ulaşıldı. SuperHaber'in birinci kaynaklardan edindiği bilgilere göre Kanal D yönetiminin Buket Aydın'ın görevine son vermesi gibi bir tasarrufu söz konusu değil.

Aydın, Kanal D Haber Başkanlığı görevine ve Kanal D Ana Haber sunuculuğuna devam ediyor.

KANAL D'DEN AÇIKLAMA

SuperHaber'in ardından Kanal D'den de konuyla ilgili bir açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün bazı internet sitelerinde Kanal D Haber Başkanı ve sunucusu Buket Aydın'ın görevinden alındığına dair iddialar yer almıştır.

Bu iddialar gerçek dışıdır. Buket Aydın görevine devam etmektedir. Bu haberleri yapanlarla ilgili hukuki süreç uygulanacaktır. Kamuoyuna duyurulur."

BUKET AYDIN KİMDİR?

1 Ocak 1985 tarihinde Bursa'da doğdu. Aydın,İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü bitirdi.Buket Aydın daha sonra ise Atilla İlhan şiirleri üzerine yüksek lisansını yaptı.

TRT Türk'te program yapan Aydın, yıl 2011'i gösterdiği zaman NTV'ye transfer oldu.

Haber sunuculuğu kariyerine ise 2018 yılı itibariyle Kanal D ekranlarında devam etti.Aydın,aynı zamanda CNN Türk ekranlarında "40" adında bir programın sunuculuğunu gerçekleştiriyor.

Buket Aydın kovuldu mu? Kanal D'deki görevine son mu verildi? ile ilgili etiketler Kanal D Buket Aydın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.