Buket Aydın boşandı mı? Erce Baykal kimdir? Kaç yaşında?

Buket Aydın boşandı mı? Geçtiğimiz günlerde Kanal D Haber'deki görevinden ayrılan Buket Aydın'ın 7 yıllık eşi Erce Baykal'dan ayrıldığı iddia edildi. İki isimden açıklama gelmezken, sevenleri konunun detayları merak ediliyor. Sosyal medyada gündeme gelen boşanma iddiasının detayları araştırılmaya başlandı. İşte Buket Aydın boşandı mı? Erce Baykal kimdir? Kaç yaşında? Merak edilen detaylar haberimizde...

Buket Aydın boşandı mı? “Yeni bir hayata başlayacağım” diyerek Kanal D Ana Haber’deki görevinden istifa eden Buket Aydın, bugün de yedi yıllık eşi Erce Baykal’dan boşandığı iddası gündeme geliyor. İki isimden açıklama gelmezken, sevenleri konunun detayları merak ediliyor. Sosyal medyada gündeme gelen boşanma iddiasının detayları araştırılmaya başlandı. İşte Buket Aydın boşandı mı? Erce Baykal kimdir? Kaç yaşında? Merak edilen detaylar haberimizde...

Uçankuş'un haberine göre; geçtiğimiz haftasonu da Kanal D'deki ana haber sunuculuğu görevinden istifa eden Buket Aydın bugün Beykoz 1. Aile Mahkemesi'nde görülen dava sonunda eşi Erce Baykal'dan boşandı. Son derece sessiz sedasız ve gizlice yapılan duruşmada iki tarafta da birbirinden hiçbir şey talep etmeyince boşanma tek celsede sonuçlandı.

1 GÜNDE BOŞANDILAR

Buket Aydın'ın avukatı Altın Mimir'in katıldığı duruşmada çocukları da olmadığı, her iki taraf da herhangi bir talepte bulunmadığı için tek celsede boşanma gerçekleşmiş oldu.Taraflar Yargıtay'a başvurma talebinde bulunmayacaklarını ibraz etmeleri nedeniyle boşanmada bir günde kesinleşmiş oldu.

ERCE BAYKAL KİMDİR?

Erce Baykal, 1 Ocak 1979'da İstanbul'da doğdu. Eğitim hayatına İstanbul'da başladı. Çocukluk yılları İstanbul'da geçen Baykal, ilk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra 1993 yılında İstanbul Kadıköy Anadolu Lisesi'ni 2001 senesinde tamamladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversiteye yine İstanbul'da başladı.2001 yılında Işık Üniversitesi'ni kazandı. 2005 senesinde Işık Üniversitesi'nden mezun oldu.

Eğitim ve öğrenimine daha sonra 2006 ila 2007 yılları arasında Bahçeşehir Üniversitesi İşletme ve Yönetim bölümünde devam etti.Erce Baykal kariyerine Bahçeşehir Üniversitesi'nde okutman olarak başladı. Sonrasında 12 yıl boyunca İdeal Gümrük Müşavirliği bünyesinde çalıştı.2012 yılında Tehlikeli Maddelerin Karayolu Deniz ve Demiryolu ile Taşınmasına İlişkin Tehlikeli Mallar Güvenlik Danışmanı olarak görev yapmaya başladı.2013 yılında sunucu Buket Aydın ile evlendi.

Buket Aydın boşandı mı? Erce Baykal kimdir? Kaç yaşında? ile ilgili etiketler Kanal D Buket Aydın Haber Buket Aydın boşandı mı?
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.