Buket Aydın aşka geldi! Ünlü sunucu göğüs dekoltesini fazla kaçırdı!

Buket Aydın, instagram adresinden yaptığı siyah derin dekolteli elbisesi ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü sunucu daha önce de kırmızı geceliği ile takipçilerinin karşısına çıkmıştı.

Sevgilisi Emir Sarıgül ile bir dargın bir barışık ilerleyen ünlü sunucu Buket Aydın, son olarak instagramda paylaştığı göğüs dekolteli paylaşımı ile gündem oldu. Sık sık özel hayatı ile magazin gündemine gelen başarılı sunucu, geçtiğimiz dönem 7 yıllık evliliğini tek celsede noktalamıştı.

Kanal D Ana Haber sunuculuğunu bıraktıktan sonra eşinden boşanan ve son olarak Emir Sarıgül ile aşk yaşayan ünlü sunucu Buket Aydın, son paylaşımı ile yürek hoplattı.

Buket Aydın’ın son olarak Instagram’da göğüs dekolteli siyahlar içinde elbisesi ile yaptığı paylaşıma sosyal medyadan beğeni yağdı.

Aydın, paylaşımının köşesine siyah bir kalp emojisi koyması da dikkat çekti.

İşte Buket Aydın’ın seksi paylaşımı:

Buket Aydın aşka geldi! Ünlü sunucu göğüs dekoltesini fazla kaçırdı!

Aydın, bir giyim firmasının kendisine hediye olarak yolladığı giysiyi deneyip takipçileri ile paylaştı.

Aydın hikayesine giyim firmasını da etiketleyip, “Yaa bana bu güzel hediyeyi göndermişler” notunu düştü.

Buket Aydın aşka geldi! Ünlü sunucu göğüs dekoltesini fazla kaçırdı! - Resim : 2

Buket Aydın aşka geldi! Ünlü sunucu göğüs dekoltesini fazla kaçırdı! ile ilgili etiketler Buket Aydın dekolte paylaşım emir sarıgül
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.