Buket Aydın 7 yıllık eşinden boşandı...

Geçtiğimiz haftasonu da Kanal D’deki ana haber sunuculuğu görevinden istifa eden Buket Aydın bugün Beykoz 1. Aile Mahkemesi’nde görülen dava sonunda eşi Erce Baykal’dan boşandı.

Uçankuş'un haberine göre; yapılan duruşmada iki tarafta da birbirinden hiçbir şey talep etmeyince boşanma tek celsede sonuçlandı.

Aydın’ın ünlü avukatı Altın Mimir’in katıldığı duruşmada çocukları da olmadığı, her iki taraf da herhangi bir talepte bulunmadığı için tek celsede boşanma gerçekleşmiş oldu.

Aydın'ın mahkemelerin koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı olduğu bir dönemde boşanması tartışma konusu olmuştu.

MAHKEMELERİN TAMAMI KAPALI DEĞİL

SuperHaber'in edindiği bilgilere göre, çift anlaşmalı olarak boşandı. Anlaşmalı boşanmalarda tarafların boşanmak için mahkemede hazır olması yeterli. Mahkemelerin tamamen kapalı olmadığı göz önünde bulundurulunca, boşanmanın bu kadar hızlı gerçekleşmesi olağan bir durum.

 Aydın, Kanal D'den istifasını duyurduğu açıklamada ise şu ifadelere yer vermişti:

"16 yıldan beri size haber verme görevimi layığıyla yerine getirebilmek adına büyük bir özveriyle çalışmaktayım. Son 2 yıldır Demirören Medya Grubu bünyesinde üstlendiğim ağır sorumluluğumu gereği gibi ifa etmek için yaşadığım yorgunluk beni ve ailemi yıpratmış durumda. Durup dinlenip, yeni bir yola yenilenmiş enerjimle çıkabilmek adına üstlendiğim görevlerimden istifa ederek ayrılıyorum.”

Buket Aydın 7 yıllık eşinden boşandı... ile ilgili etiketler Buket Aydın boşandı kanald
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.