Bugün Son Yaz var mı? Fox Tv dizisi Son Yaz bu hafta var mı? 7 Mayıs Son Yaz bu akşam var mı?

Bugün Son Yaz var mı merak ediliyor. Her Cuma akşamı Fox tv'de ekrana gelen ve başrollerinde Ali Atay, Funda Eryiğit'in oynadığı Son Yaz bu hafta var mı?

Son Yaz bu akşam var mı? Bu hafta 19. bölümü ile ekrana gelmesi beklenen fox tv dizisi Son Yaz'ın başrollerinde Ali Atay, Funda Eryiğit, Hafsanur Sancaktutan ve Alperen Durmaz yer alıyor. Peki Son Yaz bu hafta var mı?

SON YAZ 19. BÖLÜM NEDEN YOK?

 Son Yaz her hafta Cuma günü saat 20:00 'da Fox TV'de ekranlara geliyor. Fakat bu hafta koronavirüs vakaları sebebiyle yayınlanmayacak.

SON YAZ 7 MAYIS CUMA YOK MU, NEDEN YOK?

Son Yaz dizisi bu hafta koronavirüs vakaları sebebiyle yeni bölümü yayınlanmayacak. Dizinin resmi Twitter hesabından yapılan açıklama şu şekilde:"Sevgili #SonYaz Ailesi'ne duyurumuz var! Sağlıklı günlerde görüşmek üzere...""Sevgili Son Yaz Ailesi, Setimizde görülen koronavirüs vakaları sebebiyle, bu hafta ne yazık ki dizimizin yeni bölümünü sizlerle buluşturamayacağız. Sağlıklı günlerde görüşmek üzere!"

Son Yaz neden yok, bitti mi, final mi yaptı? 7 Mayıs Son Yaz neden yayınlanmadı? Son Yaz yeni bölümde neler olacak?

Buna göre koronavirüs vakaları sebebiyle dizinin yeni bölümü bugün yayınlanmayacak. Yeni bölüm haftaya Cuma günü ekranlara gelecek.

FOX TV 7 MAYIS CUMA YAYIN AKIŞI

19:00 - SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER

20:00 - BİR AŞK İKİ HAYAT

22:30 - SON YAZ

00:30 - SAVAŞÇI

Bugün Son Yaz var mı? Fox Tv dizisi Son Yaz bu hafta var mı? 7 Mayıs Son Yaz bu akşam var mı? ile ilgili etiketler Fox TV son yaz bu hafta var mı bugün son yaz var mı son yaz bu akşam var mı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.