Bugün seçim olsa Kılıçdaroğlu'nun kazanamayacağını Ayşenur Arslan da kabul etti

Adem Metan'ın YouTube kanalındaki programına konuk olan Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan, bugün seçim olsa Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu şanslı görmediğini söyledi Arslan, Kılıçdaroğlu'na Mansur Yavaş'ı önerdi.

Adem Metan'ın YouTube kanalındaki programına konuk olan Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan, bugün seçim olsa Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun şanslı görüp görmediği sorusuna olumsuz yanıt verdi. Arslan, "Ben mesela Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olsam ona derim ki: Sakın ha, sakın ha! Herkes gibi bende belki Mansur Yavaş'ı öneririm." dedi.

Dijital programda Adem Metan'ın "Bugün seçim olsa Kılıçdaroğlu'nu şanslı görüyor musunuz?" sorusuna yanıt veren Ayşegül Arslan, "Hayır. Ben mesela Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olsam ki bana danıştığı yok yani şimdi hakkını da yemeyim. Ona derim ki: Sakın ha, sakın ha! Herkes gibi bende belki Mansur Yavaş'ı öneririm." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında olası bir erken seçime karşı muhalefetin başkan ve başkan yardımcısı şeklinde iki isimle hazırlık yapması gerektiğini ifade eden Arslan, "Ama şu da olabilir: Amerika'da başkan ver yardımcısı birlikte seçilir bunun Türkiye'de olmaması için bir sebep yoktur. Bu yasal bir zorunluluk olmamakla birlikte önünde bir engelde yoktur. Kılıçdaroğlu ve Akşener biri başkan biri başkan yardımcısı gibi ikili olarak kampanya yapıp birlikte seçime giderlerse buradan bir şey çıkar. Ama dediğim gibi başka kombinasyonlarda herhalde çıkacaktır daha çok zaman var." diye konuştu.

 

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün sosyal medyada, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'nin "Yüzde 45 oyumuz var" açıklamasını paylaşarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenmiş ve erken seçim çağrısı yaptı: "Müjdemi isterim @RTErdogan Haydi ne bekliyorsun, #HemenSeçim"

Bugün seçim olsa Kılıçdaroğlu'nun kazanamayacağını Ayşenur Arslan da kabul etti ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Ayçenur Arslan erken seçim adaylık
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.