Bugün Sadakatsiz var mı? 21 Nisan Sadakatsiz bu hafta var mı? Yayından mı kaldırıldı?

Sadakatsiz yeni bölüm yok mu? Bugün Sadakatsiz var mı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un rol aldığı Sadakatsiz bu hafta var mı? Yayından mı kaldırıldı?7

Sadakatsiz yeni bölüm yok mu? 21 Nisan Sadakatsiz bu akşam var mı sorusunun yanıtı haberimizde. Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi Sadakatsiz yeni bölümü bugün var mı? Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un rol aldığı Sadakatsiz dizisi bugün var mı?

21 NİSAN SADAKATSİZ BU HAFTA VAR MI?

Her çarşamba Kanal D' ekranlarında reyting rekorları kıran Sadakatsiz dizisi bu akşam seyircisiyle buluşamayacak. Sadakatsiz dizisinin setinde Covid-19 vakalarına rastlanması nedeniyle dizinin ekran macerasına kısa bir ara verildi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından, 21 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00'de dizinin 26.bölümünün tekrar yayınlanacak. Sadakatsiz 27. bölüm, 21 Nisan akşamı ekrana gelmeyecek.

Bugün Sadakatsiz var mı? 21 Nisan Sadakatsiz bu hafta var mı? Yayından mı kaldırıldı?

Dizinin yapım şirketi Med Yapım yaptığı açıklamada; "Daha önce paylaşmış olduğumuz sağlık problemleri sebebiyle bu hafta ne yazık ki SADAKATSİZ yayında olamayacak. İzleyicilerimizin bu durumu anlayışla karşılayacağını ümit ediyoruz." Yapılan testlerde tüm set ekibimizin ve oyuncularımızın sonuçları negatif çıkmıştır. Değerli oyuncumuz Melis Sezen evde istirahat etmekte, kıymetli oyuncumuz Burak Sergen’in ise hastanede tedavisi devam etmektedir. 28 Nisan Çarşamba günü yeni bölümümüzde görüşmek üzere..." ifadelerini kullandı.

Bugün Sadakatsiz var mı? 21 Nisan Sadakatsiz bu hafta var mı? Yayından mı kaldırıldı? ile ilgili etiketler Kanal D sadakatsiz bu jafta var mı bugün sadakatsiz var mı
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.