Bugün Ramo var mı? Bu hafta Ramo var mı, neden yok? Esra Bilgiç bir fotoğrafla merakları giderdi!

Ramo bu akşam var mı, Ramok bu hafta neden yok gibi sorular, dizinin setinde yaşanan olaylar sonrası SHOW TV izleyenlerinin merak konusu oldu. Her hafta Cuma akşamı ekrana gelen Ramo'da Ramo'nun bitmez savaşı ve Sibel'in mücadelesi ekrana gelmişti en son. Peki, Bu hafta Ramo var mı? Esra Bilgiç, tüm merak edilen sorulara bir fotoğrafla cevap verdi.

Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım'ın oynadığı ve her Cuma akşamı SHOW TV'de yayınlanan sevilen dizi Ramo bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelmeyecek. Dizinin setinde yaşanan korona iddiaları sonrası yapımcıların bu hafta Ramo var mı sorusuna da yanıtı bellil oldu. Esra Bilgiç ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Ramo'nun bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı ve yeni bölüm tarihinin ne olduğu konusunda takipçilerini aydınlattı.

BU AKŞAM RAMO VAR MI?

Ramo 36. yeni bölümü büyük bir merakla bekleyen diziseverler, 12 Mart SHOW TV yayın akışında Ramo yeni bölümü göremeyince internette konuyla ilgili bilgi arayışına girdi.

RAMO BU AKŞAM NEDEN YOK?

İddialara göre Ramo dizi setinde yaşanan korona riski nedeniyle yeni bölüm bir hafta ertelendi.

Ramo'nun yeni bölümü 19 Mart Cuma akşamı yine kendi saatinde ve kendi kanalında izleyicisi ile buluşacak.

ESRA BİLGİÇ'TEN PAYLAŞIM!

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla hayranlarına heyecan yaratan Esra Bilgiç, önünde senaryosuna çalışırken çektiği fotoğrafla kafalardaki soru işaretini giderdi.

Esra Bilgiç, Ramo konusundaki kafa karışıklığını bir fotoğrafla aydınlattı! 1

Bugün Ramo var mı? Bu hafta Ramo var mı, neden yok? Esra Bilgiç bir fotoğrafla merakları giderdi! ile ilgili etiketler Ramo bu akşam ramo var mı bu hafta ramo neden yok bu hafta ramo var mı ramo yeni bölüm neden yok
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.