Bugün Milli maç var mı? 16 Haziran Türkiye - Galler maçı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor?

Bugün Milli maç var mı merak ediliyor. EURO 2020'de A Grubu mücadelelerinde ikinci maçlar başlıyor. Gerath Bale ve arkadaşlarının oluşturduğu Galler ile Türk Milli takımı karşı karşıya geliyor. 16 Haziran Çarşamba akşamı oynanacak Türkiye Galler maçı hangi kanalda? Türkiye maçı saat kaçta başlıyor?

EURO 2020'de mücadele eden Şenol Güneş'in öğrencileri, ilk maçta İtalya'ya 3-0 maplup olmuştu. Gruptaki ikinci mücadelesini Galler ile yapacak olan A Milli Takım maçı hangi kanalda? Türk vatandaşlarının ilgiyle takip ettiği Hakan Çalhanoğlu, Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı gibi yıldızların oluşturduğu Milli takım gruptaki ilk 3 puanını almak istiyor.

Türkiye maçı hangi kanalda, Galler Türkiye maçı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor soruları gündemde. Bugün milli maç var mı merakla araştıranlar, EURO 2020'de mücadele eden Türk Milli takımının Galler maçını heyecanla beklemeye başladı.

BUGÜN MİLLİ MAÇ VAR MI?

EURO 2020'nin açılış maçında İtalya'ya yenilen A Milliler, gruptaki ikinci maçında Galler ile karşılaşıyor. Kadroda bir eksik bulunmazken, karşılaşamya mutlak galibiyet parolası ile çıkılacak. 

TÜRKİYE GALLER MAÇI HANGİ KANALDA?

Türkiye ile Galler arasındaki A Grubu 2. maçı, 16 Haziran Çarşamba günü oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak.

Mücadele, TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak ve şifresiz olacak.

A GRUBU'NUN MAÇ TAKVİMİ

11 Haziran Cuma (TSİ 22.00): Türkiye-İtalya (Roma Olimpiyat Stadı)

12 Haziran Cumartesi (TSİ 16.00): Galler-İsviçre (Bakü Olimpiyat Stadı)

16 Haziran Çarşamba (TSİ 19.00): Türkiye-Galler (Bakü Olimpiyat Stadı)

16 Haziran Çarşamba (TSİ 22.00): İtalya-İsviçre (Roma Olimpiyat Stadı)

20 Haziran Pazar (TSİ 19.00): İtalya-Galler (Roma Olimpiyat Stadı)

20 Haziran Pazar (TSİ 19.00): İsviçre-Türkiye (Bakü Olimpiyat Stadı)

 

Bugün Milli maç var mı? 16 Haziran Türkiye - Galler maçı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? ile ilgili etiketler EURO 2020 türkiye maçı hangi kanalda türkiye maçı saat kaçya türkiye galler maçı hangi kanalda bugün milli maç var mı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.